MasterChef Onur Üresin Kimdir ve Nerelidir? 2024 MasterChef Yarışmacısı

2024 MasterChef sezonunda yer alan Onur Üresin, başarılı tabakları ve duruşuyla dikkat çekiyor. İşte, Onur Üresin kimdir ve nerelidir konusunda detaylar…

Onur Üresin; 2024 MasterChef Türkiye sezonu yarışmacısı, aşçı ve Londra’da çalışan fly şeftir. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik İşletmeciliği ve Aşçılık bölümü mezunudur. 

16 yaşından beri aşçılık yapan MasterChef Onur Üresin, İngiltere’nin Londra kentinde uluslararası mutfaklarda deneyim kazanmaktadır. 

MasterChef Onur Üresin aslen İstanbulludur, İstanbul’da doğmuştur. Baba tarafı İstanbullu olan genç şefin annesi ise Adapazarlıdır. 31 yaşında olan MasterChef Onur Üresin, 16 yaşından itibaren mutfakta yer almaya başladı. 

19 yaşında İngiltere’ye yerleşti ve burada mutfak deneyimini geliştirmeyi hedefledi. Çeşitli firmalarda çalışan Onur Üresin MasterChef’e katılarak şampiyon olmak istiyor. 

Masterchef Onur Üresin Hangi Yemekleri Yaptı? 

masterchef-onur-uresin

Heyecanlı yapısı, dikkat çeken yorumları kadar tabaklarıyla öne çıkan MasterChef Onur Üresin eleme turundan itibaren çeşitli tabaklara imza attı. İşte, MasterChef Onur Üresin yemekleri

İLGİLİ HABERLER