Künye İletişim
Facebook
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Haberler Canlı Kim Kimdir? Burak Dakak Kimdir ve Nerelidir? ATV Karadut Bora Kaç Yaşındadır?

Burak Dakak Kimdir ve Nerelidir? ATV Karadut Bora Kaç Yaşındadır?

Televizyonlarda görülen Burak Dakak hayatı hakkında merak ediliyor. Kendisi hakkında bilgileri sizler için derledik. İşte detaylar…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burak Dakak Kimdir ve Nerelidir? ATV Karadut Bora Kaç Yaşındadır?

Burak Dakak; Türk televizyon dizi ve sinema oyuncusudur. Televizyonlarda farklı dizilerde ön plana çıkan oyuncunun farklı filmlerde de rol aldığı görülmektedir. 

Genç yaşına rağmen birçok projede yer alan yıldız oyuncu adını giderek duyurmaktadır. Son dönemde ATV Karadut Bora karakteriyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Oyuncunun bu denli ön planda olması hayatı hakkında araştırmaları da arttırıyor. Burak Dakak hayatı, yaşı ya da aslen kim olduğu ile alakalı merak ediliyor. İşte, kendisi hakkında bazı bilgiler… 

Burak Dakak Kimdir? Hayatına Dair Bilgiler 

Daha önce de değinildiği üzere Burak Dakak kimdir sorusu için oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Genç oyuncu farklı projelerde yer alarak yeteneğini sergilemeye devam ediyor. 

Kendisi hakkında merak edilenler ise bununla sınırlı değil. Burak Dakak annesi babası kimdir, kimin oğlu gibi araştırmalar da yapılıyor. Bu konuda bilgileri bir araya getirdik. 

Burak Dakak Aslen Nereli? 

Projeleriyle ön plana çıkan Burak Dakak’ın doğum yeri olarak Ankara görülmektedir. Bundan dolayı Burak Dakak aslen Ankaralıdır. Babası ve annesinin doğum yerine dair bir bilgi bulunmuyor. 

Yaşamının ilk yıllarını Ankara’da geçiren oyuncu üniversite eğitimini İstanbul’da aldı. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü okuduktan sonra İstanbul’dan ayrılmadı. Farklı projeler için büyükşehirde kalmaya devam etti. 

burak-dakak

Oyuncu Burak Dakak Kaç Yaşında? 

8 Haziran 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara’da doğup büyüyen Burak Dakak 2024 yılı itibarıyla 26 yaşındadır. 26 yaşına rağmen sayısız projede yer alması ve burada dikkat çekmesiyle ileride büyük bir yıldız olması bekleniyor. 

Aktif olarak ATV Karadut Bora karakteriyle ön plana çıkıyor. Dizinin ekranlara gelmesiyle yıldızını parlatmaya devam edecek. 

Genç Oyuncu Burak Dakak Annesi Babası Kimdir? Burak Dakak Kimin Oğlu? 

Sadece kendisiyle değil, Burak Dakak ailesi ile de merak edilmektedir. Ünlü bir oyuncu olması izleyenlerin acaba ailesi de mi ünlü diye meraklanmasına neden oluyor. 

Peki Burak Dakak babası kimdir? Oyuncunun babası hakkında net bir bilgi internette yer almıyor. Açıklamalarında babasına dair bilgi vermediği için ismi bilinmiyor. Ünlü bir isim olmadığı tahmin ediliyor. 

Diğer taraftan Burak Dakak annesi kimdir konusunda da bir netlik bulunmuyor. Annesi hakkında bilgi paylaşmayan oyuncu Dakak’ın sadece iki erkek kardeşi olduğu biliniyor. 

2017 yılında Facebook üzerinden paylaştığı annesi ve babası: 

burak-dakak

Yakışıklı Oyuncu Burak Dakak Sevgilisi Var mı, Kim? 

Oyuncu Burak Dakak’ın sevgilisi bulunuyor ve hatta nişanlı. Show TV Güzel Günler dizisinde tanıştığı Leyla Tanlar ile sevgili oldu. Yıllardır birlikteliklerini sürdüren Burak Dakak Leyla Tanlar çifti 2023 Eylül ayında nişanlandı. 

Çiftin evliliği ile alakalı bir bilgi bulunmuyor. İlişkilerine devam eden genç oyuncular senaryo gereği oluşan aşkı gerçek hayata taşıdı ve oldukça mutlu görünüyor. Leyla Tanlar da oyuncu ve 1997 yılında doğdu. 

ATV Karadut Bora Karakteri Burak Dakak’ın Dizi ve Filmleri 

Karadut Bora karakteriyle beğenilen Burak Dakak önceki projeleriyle merak ediliyor. Burak Dakak’ın yer aldığı dizi ve filmler geçmişe dayanıyor. Oyunculuk deneyimine ilk defa 2008 yılında başlayan Dakak sonraki yıllarda sürekliliği elde etmiştir. 

Değişik kanallarda farklı projelerde yer aldı. Üstelik dizileri uzun soluklu da oldu. İşte, Burak Dakak’ın yer aldığı film ve diziler: 

  • Doğruluk Ekseni – Servet 
  • Ezel – Mert 
  • Geniş Aile 
  • Kendi Okulumuza Doğru 
  • Kolej Günlüğü – Arda 
  • Nizama Adanmış Ruhlar – Mesut 
  • Hıyanet Sarmalı – Küçük Savaş Dağhan 
  • Benim Adım Gültepe – Fevzi 
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem – Şehzade Mehmet 
  • Umuda Kelepçe Vurulmaz – Onur 
  • Diriliş Ertuğrul – Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev 
  • Gülperi – Hasan Taşkın 
  • Güzel Günler- Mihran Yakut 
  • Çukur – Akın Koçavalı 
  • Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi – Mürsel 
  • Hayat – Rıza Annem Hakkında (Yakında) 
  • Karadut – Bora 

Oyuncunun bir adet tiyatro oyunu da yer alıyor. Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan Aydınlıkevler isimli tiyatroda Ayhan karakterini canlandırdı. Bu tiyatro oyuncunun ilk tiyatrosu olarak bulunuyor. 

Burak Dakak Instagram Hesabı Nedir? 

Gün içerisinde özel hayatı, nişanlısı, işi hakkında paylaşımlarına Instagram üzerinden devam ediyor. Burak Dakak’ı eğer daha yakından tanımak isterseniz Instagram’da @burakdakak__ yazarak ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Americano Nasıl Yapılır Hangi Malzemeler Gerekir? Kaç Dakikada Americano Yapılır?

Americano Nasıl Yapılır Hangi Malzemeler Gerekir? Kaç Dakikada Americano Yapılır?