Künye İletişim
Facebook
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Haberler Canlı Güncel Haberler Narin mi? Yoksa Anne Yüksel Güran mı? Enes’in Kolunu Kim Isırdı Sorusu Bugün Belli Olacak!

Narin mi? Yoksa Anne Yüksel Güran mı? Enes’in Kolunu Kim Isırdı Sorusu Bugün Belli Olacak!

Narin mi? Anne Yüksel Güran mı? Enes’in kolunu kim ısırdı sorusu akıllarda kaldı peki Enes Güran'ın kolunu kim ısırdı sorusu bugün yanıt buluyor. İşte detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin mi? Yoksa Anne Yüksel Güran mı? Enes’in Kolunu Kim Isırdı Sorusu Bugün Belli Olacak!

Diyarbakır'da bir ay önce kaybolan ve arama çalışmalarının 19. gününde ölü bulunan Narin Güran cinayetinde bugün büyük gün yaşanacak. Anneden alınan diş örneklerinin sonuçları bugün açıklanacak. 

Böylece Enes'in kolunu kimin ısırdığı sorusu da yanıt bulmuş olacak.

Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin cinayetinde yeni gelişmeler var. Narin Güran cinayetiyle ilgili 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tutuklananlar arasında Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran da bulunuyor.

Narin Güran Abisi

Soruşturmadaki en büyük soru Narin'in neden öldürüldüğü ve Narin'i kimin öldürdüğü sorusuydu. Bugün ise Narin'in cinayet soruşturmasında çok önemli bir gelişme yaşanacak. Çünkü Enes'in kolunu kimin ısırdığı sorusunun cevabı bugün ortaya çıkacak.

Narin Güran, 21 Ağustos'ta yaşadığı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kayboldu. Tam 19 gün sonra küçük kızın cansız bedeni JASAT ekipleri tarafından Eğertutmaz deresinde bir çuvalın içerisinde bulundu. 

Narin'in annesi, ağabeyi ve amcalarının da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Olayla ilgili onlarca kişinin ifadesi alındı.

Narin Güran

Narin'i Kim Öldürdü?

Narin Güran cinayeti soruşturmasında ceset bulundu, ardından 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi ancak cinayeti kimin işlediği henüz tespit edilemedi. Aile konuşmamakta ısrar ederken, sadece itirafçı Nevzat Bahtiyar ifade verdi.

Narin Güran'ın Otopsi Raporu Çıktı

Öte yandan Narin'in Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporu çıktı. Raporda Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta öldürüldüğünün tespit edildiği belirtildi. 

Raporda ayrıca ölümün ağız ve burnun kapanması ve boyuna baskı nedeniyle boğulma sonucu meydana geldiği otopsi raporunda belirtildi.

Ancak raporda Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığının eldeki verilerle tespit edilemediği de raporda yer aldı. Narin'in bacağının sol diz altından koptuğu da gelen bilgiler arasındaydı. 

Bu detay adli tıp raporunda da yer alırken, ölüm sonrası hayvanların neden olduğu bir kopma olduğu vurgulandı.

Narin Güran Bulunması

Aile Çok Sayıda Sahte ve Asılsız İhbar Yaptı

JASAT ekiplerinin soruşturmaya ilişkin hazırladığı raporda, arama çalışmaları sırasında Narin'in köyünden 50'ye yakın asılsız ihbar yapıldığı tespit edildi.

Sahte ve Asılsız ihbarları yapan kişilerin patates hat kullandıkları ya da telefonlarının sim kartlarını çıkararak ihbarlarda bulundukları belirlendi. Ancak bu ihbarları yapan kişiler de tesbit edilerek gözaltına alındı. 

Aralarından bazıları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin Güran Amcası

Anne'nin Diş İzi Sonuçları Bugün Çıkacak

Narin Güran cinayetinde düğümü çözecek detay, anneden alınan diş izi örnekleri oldu. Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolunda da ısırık izi olduğu saptandı.

Tutuklanan yengelerden Hediye Güran, Enes'in kolunu ısıranın anne Yüksel Güran olduğunu söylemişti.

Bunun üzerine Yüksel Güran'dan diş izi örnekleri alındı. Anneden alınan diş izi örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiştir. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun raporu bugün açıklaması bekleniyor.

Yüksel Güran

Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce diş izleri kime ait? düşüncelerinizi bizimle aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kör Nokta Dizi Ne Zaman Başlıyor? ATV Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kör Nokta Dizi Ne Zaman Başlıyor? ATV Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?