Künye İletişim
Facebook
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Haberler Canlı Güncel Haberler Kör Nokta Dizi Ne Zaman Başlıyor? ATV Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kör Nokta Dizi Ne Zaman Başlıyor? ATV Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

ATV Kör Nokta dizisiyle ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Peki Kör Nokta dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kör Nokta Dizi Ne Zaman Başlıyor? ATV Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Eylül ayı ile birlikte yeni sezon dizileri yayınlanmaya başlıyor bunlardan birisi de Kör Nokta oluyor. ATV’de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Kör Nokta dizisi oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çekiyor. 

Ünlü oyuncuların yer aldığı dizi için yayın tarihi belli oldu. Son fragmanların da paylaşılmasıyla ekran önünde izleyiciler nefesini tuttu! Peki ATV Kör Nokta dizi ne zaman başlıyor

ATV Kör Nokta Dizisi Ne Zaman Başlayacak? 

İlk defa ekranlara gelmeye hazırlanan Kör Nokta dizisi, 21 Eylül Cumartesi saat 20:00’de ekranlara geliyor. ATV’de yayınlanacağı belirtilen dizinin son fragmanları ekranlarda sergilenmeye başladı. 

Usta oyuncuları ve farklı senaryosuyla dikkat çeken yapım için açıklamalar da gelmeye devam ediyor. 

Dizinin başrol oyuncularından olan İsmail Ege Şaşmaz, Cihan Alptekin karakterine hayat veriyor. Yaptığı bir röportajında dizinin ‘hayatın kör noktalarına’ ışık tutacağını belirtiyor. 

Eğer siz de ATV yeni dizi Kör Nokta’yı izlemek isterseniz, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’da ekran başında olun! 

kor-nokta-dizi-ne-zaman-basliyor-atv

Kör Nokta Dizisi ATV’de Hangi Gün Saat Kaçta? 

Yeni yapımın gün ve saati ATV kanalı tarafından belirlendi. Buna göre Kör Nokta dizisi her hafta Cumartesi saat 20:00 itibarıyla başlıyor. 

Ancak resmi tatiller, olası olumsuz durumlar neticesinde ekran saati ve günü değişiklik gösterebilir. Yeni sezon içerisinde olası ekrana gelmeme sebepleri için dilerseniz dizinin resmi Instagram sitesini takip edebilir ya da sitemize göz atabilirsiniz! 

Kör Nokta Dizi Oyuncuları Kimler?

Nefes kesen bir fragmanıyla gündeme gelen Kör Nokta dizisi oyuncuları ile de dikkat çekmeye hazırlanıyor. Genç ve başarılı isimlerin yanı sıra usta oyunculara da yer veren yapımın çok konuşulacağı düşünülüyor. 

ATV Kör Nokta dizi oyuncuları hakkında bilgi almak isterseniz şu şekilde özetleyebiliriz: 

Rabia Soytürk – Aslım Gencer 

Kör Nokta 1. Bölüm fragmanı izlediyseniz, Rabia Soytürk’ü bol bol görmüşsünüzdür. Kendisi dizinin başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Aslım Gencer karakterine hayat veren Soytürk, genç oyuncular arasında oldukça başarılı. Dizide Aslın Gencer; yeni hukuk mezunu, cevval bir avukatı canlandırıyor. 

İsmail Ege Şaşmaz – Cihan Alptekin 

En son Barış Akarsu’yu canlandırmasıyla takdirleri toplayan İsmail Ege Şaşmaz, Cihan Alptekin karakterine hayat vermek için ekranlara dönüyor. Cihan Alptekin; ünlü ve tanınan Alptekin ailesinin veliahdı ve kibirsiz bir isimdir. Annesini erken yaşta kaybettiği için bir yanı da oldukça eksiktir. 

Çağla Boz – Gece Kutlu 

Fragmanda bazı izleyiciler tarafından eleştirilen ve hatta sinirlenilen karakter Gece Kutlu’dur. Gece karakterine Çağla Boz hayat verecek olup güzel bir oyunculukla sinirlerinizi zorlayabilir. Gece oldukça güzel, alımlı ve çekici bir kızdır. Ancak yaşadığı travmalar onu zor durumda bırakır. Hırsı ve aşka olan tutkusu dizide onun da göz önünde olmasını sağlar. 

Yalçın Hafızoğlu – Kerem Sayman 

Kör Nokta dizisi Kerem Sayman karakteri; küçük yaştan itibaren ailesi ile görüşmeyen ancak varlıklı bir aileden gelen isimdir. Sayman; ideal, istenen bir çocuk olmadığı için ailesiyle görüşmez. Bundan dolayı sevilme ihtiyacı onun en hassas noktasıdır. 

İlayda Çevik – Asude Alptekin 

Yavuz Alptekin’in ikinci eşi, Cihan’ın ise üvey annesidir. Genç yaştaki bu güzel ve alımlı kadın; güzel bir eğitim görmüş, cemiyete dair de görgü kurallarına hakimdir. Nihai hedefi ise güzel ve mutlu bir evlilik gerçekleştirmektir. Ancak ait olma ihtiyacı onu sürekli etkiler. 

Kürşat Alnıaçık – Yavuz Alptekin 

Dizide sık sık göreceğimiz karakterlerden birisi de Yavuz Alptekin’dir. Yavuz Alptekin, Cihan ve İpek’in babasıdır. Aynı zamanda Asude ile evlidir. Deniz taşımacılığı konusunda yurt dışında oldukça etkili bir şirket yürütmektedir. 

Yeni Dizi Kör Nokta Konusu Nedir? 

ATV Kör Nokta 1.bölüm fragmanında göreceğiniz trafik kazası üzerinden uzun ve zor bir süreç yaşanacaktır. Suçlu ve suçsuz isimlerin birbirine girdiği süreçte akla kara ayrılmak isteniyor. Ancak bu ayrım hedeflendiği gibi kolay olmayacaktır. Adalet uğruna yapılan davranışlar ve kayıplar, aşk ve sevgi bir aradadır… 

Kör Nokta Dizisi Fragmanı (1. Bölüm Fragman İzle) 

Eğer ilk defa Kör Nokta dizisi ismini duyduysanız fragmanını izleyerek değerlendirebilirsiniz. İşte, ATV Kör Nokta 1.Bölüm fragmanı…

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Son Hali Gündem Oldu! Aylar Sonra Görüntülendi!

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Son Hali Gündem Oldu! Aylar Sonra Görüntülendi!