Künye İletişim
Facebook
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Haberler Canlı Güncel Haberler İstanbul'a Kar Yağacak mı? İstanbul'da Bu Yılın İlk Karı Ne Zaman Yağacak? 2024

İstanbul'a Kar Yağacak mı? İstanbul'da Bu Yılın İlk Karı Ne Zaman Yağacak? 2024

Bu haber İstanbulluları ilgilendiren haber! Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir İstanbul'a kar yağacak mı? sorusunu açıkladı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'a Kar Yağacak mı? İstanbul'da Bu Yılın İlk Karı Ne Zaman Yağacak? 2024

Türkiye artık sonbaharın gelmesiyle birlikte aşırı sıcakları da yavaş yavaş geride bırakıyor. Kış aylarının nasıl geçeceği ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Bunun yanı sıra özellikle İstanbul'a kar yağacak mı? sorusu vatandaşlar taradından çok yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Peki bu yıl İstanbul'da kar görülecek mi? İstanbul'da kar yağışı yaşanılacak mı? İstanbulluların çok merak ettiği kar tarihini Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir açıkladı.

İstanbul Kar

İstanbul'da havalar soğuyacak mı? İstanbul'a bu kış kar yağacak mı? Türkiye'nin gündemi şu sıralar sıcak havaların sona ermesi ve yağışların başlaması. İçlerinde daha sık gündeme gelen İstanbul'a bu kış kar yağacak mı sorusu yoğun bir şekilde araştırılmakta.

Bu yaz Türkiye için oldukça zorlu geçti, termometreler 50 derecenin üzerinde sıcaklıklar ölçtü. Peki bu kış kar var mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusunu merak edenler için Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir kar yağışı tarihini açıkladı.

Bu Yılın İlk Karı Ne Zaman Yağacak?

Ekol Haber'den alınan habere göre Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir, kış aylarının ne şekilde geçeceğini tek tek açıkladı. 

Mevsim itibariyle havaların yavaş yavaş 3 ve 5 derece düşerek soğumaya başlayacağını belirten Özdemir, İstanbul'da kar yağışı alacak mı yoksa olamayacak mı ve yılın ilk karının ne zaman düşeceğini de detaylı açıkladı.

İstanbul Kar Yağacak

Kasım Ayında Havalar İyice Soğuyacak

Bu hafta içinde Marmara ve Ege Bölgelerinde kuvvetli yağışların görüleceğini belirten meteoroloji uzmanı Güven Özdemir, Kasım ayı dahilinde Türkiye genelinde havaların gittikçe soğuyacağını ifade etti.

İstanbul'a Kar Yağacak mı?

Meteoroloji Uzmanı olan sayın Özdemir, Kasım ayından itibaren Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının baya düşeceğini belirtti. 

Ancak İstanbul'da 15 Aralık'tan önce kar yağışı olmayacağını belirten Özdemir, İstanbul'un bazı yüksek kesimlerinde 15 Aralık'tan sonra yağışların kademeli olarak yani yavaş yavaş kendini gösterebileceğini söyledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kirli Sepeti Hangi Kanalda, Nerede Yayınlanıyor?

Kirli Sepeti Hangi Kanalda, Nerede Yayınlanıyor?