Zuhal Topal Kimdir ve Nerelidir?

Sunucu Zuhal Topal kim ve nereli? olduğu kaç yaşında vb. merak edilen program sunucusu hakkında biyografisini hazırladık.

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 yılında İstanbul'da doğdu. 2024 yılına göre 48 yaşındadır. Sunucu aslen Gaziantepli olan bir ailenin çocuğudur.

Türk program sunucusu ve oyuncudur. Tiyatro oyuncusu, dizi, sinema oyuncusu ve sunucudur. 

Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile 9 yıldır evlidir ve Lina adında güzel bir kızı vardır. 

Zuhal Topal, ATV'de yayınlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adlı kötü bir müdireyi canlandırdı. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" isimli karakteri ile isim yapmıştır. Bu dizinin ardından "Şarkı Söylemek Lazım" isimli yarışmaya koçu İlhan Şeşen ile katılmış, halk ve jüri tarafından birinci seçilmiştir. 

Zuhal Topal

Metin Akpınar'ın başrolünü oynadığı "Papatyam" adlı dizide birkaç bölüm oynadı ve büyük beğeni topladı. Bunun üzerine Zuhal Topal'a bir evlilik programı verildi. 

Bu programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile isimli dizide Şukufe rolünü oynadı. 

TRT Televizyon kanalında yayınlanan 91 bölüm süren "Avrupa Avrupa" isimli dizide Zuhal Topal oynamaktayken bir bebek dünyaya getirdi ve ona hurma ağacı anlamına gelen "Lina" ismini verdi.

Daha sonra 2013 yılında bu dizideki "Nermin" karakteriyle Antalya TV Ödülleri'ne aday gösterildi ve "En İyi Komedi Kadın Oyuncusu" ödülünü kazandı. 

Başarılı sunucu halen TV8 Kanalında "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" adlı programı sunuyor.

İLGİLİ HABERLER