Reha Muhtar Kimdir ve Nerelidir? Reha Muhtar Neden Entübe Edildi?

Döneme damga vuran haber kanallarında spikerlik yapan Reha Muhtar kimdir ve nerelidir? Reha Muhtar neden entübe edildi, ne kaza geçirdi? İşte detaylar…

Geçirdiği kaza sonrası gündeme gelen Reha Muhtar kimdir ve nerelidir? Reha Muhtar neden entübe edildi, başına ne geldi? Sizin için soruların cevaplarını derledik. 

Reha Muhtar Kimdir? 

Reha Muhtar; ünlü haber sunucusu, televizyon programcısı ve yorumcusudur. Türk televizyon tarihinde sayısız kanalda haberleri sunmuş ve programlarda yer almıştır. 

Haber Sunucusu Reha Muhtar Nerelidir? 

İstanbul’da dünyaya gelen Reha Muhtar aslen Irak Kerküklüdür. Babası Irak Türkmenlerindendir. Babasının öğretim görevlisi olmasından dolayı İstanbul’da dünyaya gelmiş, Ankara’da da yaşamıştır. 

reha-muhtar

Reha Muhtar Kaç Yaşındadır

Başarılı televizyon programcısı Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde doğdu. 2024 yılı itibarıyla Muhtar 65 yaşındadır. 

Dün Gece Reha Muhtar Neden Entübe Edildi, Ne Kaza Geçirdi? 

19 Ağustos gece saat 01.00 sıralarında Reha Muhtar İstanbul Bebek’teki evindeydi. Gece sularında uyumamış olan Muhtar, merdiven başındayken dengesini kaybederek düştü. 

Merdivenlerden düştükten sonra oğlu tarafından sağlık ekiplerine haber verildi ve hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda kalan Reha Muhtar entübe edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İLGİLİ HABERLER