MasterChef Muratcan Sural Kimdir ve Nerelidir? 2024 MasterChef Yarışmacısı

Sevilen yemek yarışmacı MasterChef kıyasıya mücadelesi ile devam ediyor. Yarışmacılar hakkında merak edilen konular da MasterChef Muratcan Sural kimdir ve nerelidir gibi araştırılıyor. İşte detaylar…

Yemek yarışması MasterChef Muratcan Sural’ın tabağı ile dikkatleri üzerine çekti. Genç yarışmacının sıfır atık ile yaptığı tabak üç şeften de ‘evet’ oyu aldı. 

Dikkatleri üzerine çeken yarışmacı hakkında Muratcan Sural kimdir ve nerelidir araştırmaları başladı. Sizler için bu konuları derledik. 

Muratcan Sural; aşçı, yat ve ofis private chef, MasterChef yarışmacısıdır. Muratcan Sural aslen Karslıdır. 

1997 yılında dünyaya gelen MasterChef Muratcan, 2024 yılında 27 yaşındadır. 7-8 senedir aşçılık ile ilgilenen yarışmacı ‘sıfır atık’ kapsamında yüksek lisans yapmıştır. 

Sürdürülebilir yemek ve mutfak konusuna oldukça ilgilidir. İlk olarak 2022 yılında yarışmaya katılan ancak Covid-19’a yakalandığı gerekçesiyle yarışmada boy gösteremeyen MasterChef Muratcan Sural, 2024 yılında şansını denemek için tekrar geliyor. 

Üstelik yarışmayı ‘dönüm noktası’ olarak adlandırıyor. 

masterchef-muratcan-sural

MasterChef Muratcan Sural Hangi Yemekleri Yaptı? 

Eleme turunun ilkinde ‘İstila’ adını verdiği bir tabak hazırlayan ve üç boyutlu kılçık kullanarak ‘sıfır atık’ ile yemeğini hazırlayan MasterChef Murat, büyük beğeni topladı. İşte, MasterChef Muratcan Sural yemekleri

İLGİLİ HABERLER