Gözde Apaydın Kimdir ve Nerelidir? Sen Türkülerini Söyle TRT 1

Gözde Apaydın kimdir ve nereli olduğunu merak konusu oldu. Sen Türkülerini Söyle TRT 1 yarışmacısının biyografisi hakkında tüm detaylar.

Gözde Apaydın 1994 Yılında Ardahan Hanak doğumlu. 2024 yılına göre 30 yaşındadır. Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okudu ve aynı okulda yüksek lisans yaptı.

Yıllarca İstanbul Trt gençlik korosunda çalıştı, TV ve radyo programlarında yer aldı. Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden başarıyla mezun olmuştur. 

Kendisi bir müzik öğretmenidir. Uzun havaları ve deyişleriyle söylediği türkülerle halkın gönlüne girmeyi hak etmiş müzisyenlerdendir. 

Müzik hayatına çok küçük yaşlarda başlamış ve çeşitli müzik atölyelerinde bağlamasıyla türküler seslendirmiş, ayrıca ulusal müzik programlarında eşsiz güzellikteki sesini türkü severlere ulaştırmayı başarmıştır. 

Youtube ve Instagram gibi sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren Gözde Apaydın, sesi ve türküleriyle gönülleri fethetti. 

Gözde Apaydın

Genç müzisyen Gözde Apaydın albüm çalışmaları yaparak daha fazla kitleye hitap ederek sesini duyurdu. 

Sen Türkülerini Söyle TRT 1 türkü yarışmasına katılan Gözde Apaydın, "Siyah Perçimini Yar Dökmüş Yüzüne" adlı türküyü seslendirdi. 

Performansı jüriler tarafından beğenilen Apaydın bu türküde oldukça başarılı oldu ve bundan sonraki türkülerinde de gönüllerimizi fethetmeye hazırlanıyor. 

Gözde Apaydın Seslendirdiği Türküleri: 

  • Siyah Perçimini Yar Dökmüş Yüzüne (Dinle)
  • Döndüm Yaradana (Dinle)
  • Ceyranım Gel Gel (Dinle)

Sen Türkülerini Söyle Canlı Yayın İzlemek için TIKLA! 

İLGİLİ HABERLER