Evren Özalkuş Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerelidir? Kiminle Evli?

Ulusal Tv Kanallarında haber sunuculuğu yapan Evren Özalkuş kimdir ve kaç yaşında, nereli olduğu, kiminle evli gibi merak edilen güzel sunucu hakkında biyografisi hazırlandı.

Evren Özalkuş halk tarafından oldukça çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Evren Özalkuş kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir, kiminle evli ve hangi kanala geçti? İşte detaylar...

Evren Özalkuş Kim?

Evren Özalkuş TELE 1 Ana Haber Sunucusudur. Evren Özalkuş 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen İstanbulludur. 2024 yılına göre 48 yaşında olan güzel sunucunun 3 kardeşi vardır. 

Televizyonculuk kariyerine ilk olarak 1992 yılında tv'ye başlayan Evren Özalkuş, bugüne kadar birçok kanalda görev aldı. 

Evren Özalkuş

Özalkuş, SkyTürk, Kanal 6, CnnTürk, Tele 1, Bugün TV gibi birçok televizyon kanallarında çalıştı. Peki Evren Özalkuş hangi kanala geçti, halen TELE 1 televizyon kanalında Ana Haber programını sunuyor.

Evren Özalkuş Kiminle Evli?

Özalkuş şu anda kimseyle evli değildir. Henüz daha evlenmedi.

Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Evren Özalkuş'un şu anda Twitter'da 67.2 bin takipçisi bulunuyor. Takip etmek için tıklayınız!

İLGİLİ HABERLER