Emine Tuğba Özdemir Kimdir ve Neden Öldü? THY'de Görev Yapan Memur

THY'de Görev Yapan Memur Emine Tuğba Özdemir Kimdir ve neden öldü? merak edilen memur hakkında kariyeri hazırlandı. İşte Emine Tuğba Özdemir Kimdir?

Emine Tuğba Özdemir 1990 doğlum 2024 yılına göre 34 yaşında olan Özdemir, yaklaşık bir yıldır Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı'nda memur olarak çalışıyordu. 

Ancak kariyerine Turkish Ground Services (TGS) ile başlayan Özdemir, 10 yıl boyunca Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda çeşitli departmanlarda görev yaptı. 

Özdemir, 10 yıllık kanser tedavisi sürecinin ardından geçtiğimiz yıl Türk Hava Yolları'na transfer oldu.

emine-tugba-ozdemir

Emine Tuğba Özdemir Neden Öldü?

Emine Tuğba Özdemir 10 yıl boyunca kanserle mücadele etti. Ne yazık ki bu zorlu süreç 34 yaşında vefat etti.

Özdemir'in hastalığı hakkında detaylı bilgiye sahip olmasak da tedavi sürecinin oldukça zorlu geçtiği biliniyor. Özdemir'in vefat haberi hem ailesi hem de çalışma arkadaşları tarafından derin bir üzüntüyle göz yaşına boğdu.

emine-tugba-ozdemir

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllü Çalışmaları

Emine Tuğba Özdemir'in yaşamında sadece iş dünyası değil, sosyal sorumluluk projeleri de önemli bir yer tutmaktadır. 

Sivil toplum kuruluşu İyiliğe Uçanlar'da gönüllü olarak çalıştı ve 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş depreminde yaptığı yardım çalışmalarıyla dikkat çekti. Gönüllü çalışmaları, topluma katkılarını ve yardımseverliğini ortaya koydu.

Cenaze Töreni ve Son Yolculuğu

Emine Tuğba Özdemir'in cenazesi bugün Kağıthane Sanayi Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip defnedilecek. Ailesi ve sevenleri bu zorlu süreçte Özdemir'e karşı son görevlerini yerine getirecek.

Nowtvhaber.com olarak ailesine baş sağlı dileriz. Allah rahmet eylesin.

İLGİLİ HABERLER