Ebru Baki Kimdir ve Nerelidir? (Sunucu Kiminle Evli?)

Başarılı Gazeteci, TV program sunucusu olan Ebru Baki kim olduğu ve nereli olduğu? kaç yaşında? kiminle evli gibi merak edilen güzel sunucu hakkında biyografisi hazırlandı. İşte Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki, Gazeteci TV program sunucusu. Baki 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen İstanbulludur. 2024 yılına göre 49 yaşında. 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Bir yandan Üniversite eğitimine devam ederken Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staja başladı.

Ortaöğretimden itibaren belirli periyotlarda eğitim amaçlı olarak yurt dışında bulunarak öğrenci değişim programlarından ve çeşitli burslardan faydalandı.

İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'nde eğitimine devam etti. 

Ebru Baki

Sonra Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirlik görevine kadar 7 yıl boyunca çalıştı. Bilişim, iş ve tüketici haberleriyle çeşitli ödüller aldı.

Hürriyet Gazetesi'nden sonra televizyon serüveni başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberleri sunuculuğunu yapmaya başladı. 2001 yılından bu yana CNN TÜRK'te ekonomi programları hazırlıyor ve editörlüğünü üstleniyor.

Ebru Baki, CNN TÜRK'te Ebru ile Pazarlık programı ve Parametre Programı'nı sunuyor. "Bu mesleğe çok saygın ve başarılı isimlerle başladım. Onların yanında yetişip büyüdüm ve halen de yetişiyorum" dedi.

Ebru Baki Kim

Yarı zamanlı konservatuar eğitimini hayatının her alanında en büyük yardımcısı olarak görüyor. Ebru Baki'ye göre dünyanın en güzel sporu binicilik, piyano ise onun için bir tutku. 

Ebru Baki kiminle evli? Evli mi? olarak araştırılan hayranları tarafından merak edilen evlilik durumuna ilgili yanıt olarak, Ebru baki evli değildir, kendisini kariyer hayatına ve başarılarına adamışdır. Hiç evlilik yapmamış olarak biliniliyor.

İLGİLİ HABERLER