Yenilenmiş Nissan Qashqai İçin Ön Satış Tarihi Duyuruldu

Türkiye’deki en popüler SUV araçlardan olan Nissan Qashqai yenilenmiş hali ile geliyor. Açıklanan ön sipariş tarihi geldi.

Nissan, en çok tutulan modellerinden olan Qashqai’nin yenilenmiş olarak satışa sunulacağını duyurdu. Estetik ve kapsamlı teknolojik yenilenmelerin ardından bu modelin alışılmışa meydana okuyan bir kimliğe büründüğü ifade edildi. Yeni Nissan Qashqai İngiltere’nin Sunderland kentinde üretilecek.

Yeni modeldeki değişimlerin hem dış hem de iç tasarımda olduğu öğrenildi. Ayrıca bazı donanımlarda da ciddi değişimler yapıldı. 11 Haziran’dan itibaren siparişleri almaya başlayan şirket, yenilenen modelin tanıtımını ise ay sonunda gerçekleştirecek. 

Yenilenen dış tasarım ile Nissan Qashqai daha keskin ve modern çizgilere sahip oldu. Ön ızgarasında yapılan değişiklik ile görenleri etkileyecek bir izlenim oluşturması sağlandı.

e-Power giriş sınıfındaki araçlarda 18 inç, diğer sınıflardaki araçlarda ise 19 veya 20 inç elmas kesim alaşım jant kullanılacağı belirtildi. Yenilenen Nissan Qashqai ’nin Türkiye’deki satış rakamlarının nasıl olacağı ise daha şimdiden merak edilmeye başlandı. Kaynak: Haber Merkezi

İLGİLİ HABERLER