Xiaomi SUV Aracı İlk Defa Dışarıda Görüldü

Teknoloji devi Xiaomi yeni projesini bu şekilde tanıttı. Farklı atılımlarla adından çokça söz ettirecek olan o araç.

Teknoloji devi Xiaomi birçok farklı yeni proje geliştirmişti. Bu projelerinden biri de SUV model araç üretimiydi. Xiaomi teknoloji markası daha önce çıkarmış olduğu telefon modelleri ile adından oldukça fazla söz ettirmişti.

Buna ek olarak firma yalnızca telefon üretimiyle de sınırlı kalmadı. Daha sonra küçük ev aletlerine yönelen marka burada da çok başarılı işlere imza attı. 

Birçok farklı mutfak robotu üretiminde bulunan marka bu sınıftan da başarılı not aldı. Dünya çapında süren araç üretim yarışına yakın zamanda katılan bu marka son olarak SUV model araç üretim kararı aldı.

xiaomi-suv-araci-ilk-defa-disarida-goruldu

SUV model tanıtım dönemi belli oldu. 

Marka yetkilileri araç üretim aşamalarının bittiğini açıkladı. Buna ek olarak marka yakın dönemde seri üretime geçilebileceğini açıkladı. 

Pazar arayışı ise şu aşamada henüz netlik kazanmadı. İlgili markanın hali hazırda dünya çapında birçok farklı satış pazarı bulunmakta. Bu pazarlar içerisinde Asya, Avrupa ve Amerika pazarları da yer alıyor. 

Araç tanıtım aşamasının ise daha önce edinilen tecrübeler eşliğinde olacağı açıklandı. Marka daha önce edinmiş olduğu geniş pazar ağına bu tanıtım sürecinde oldukça ihtiyaç duyacak. 

Marka temsilcileri ise her şeyin zamanına uygun olarak yetiştirileceği konusunda hem fikir.

İLGİLİ HABERLER