Victor Osimhen Galatasaray’a Gelecek mi? Osimhen’in Uçağı Kalktı mı? Ünlü Futbolcu Osimhen Ne Zaman İstanbul’a Geliyor?

Dünyanın en değerli forvetleri arasında gösterilen Victor Osimhen Galatasaray’a gelecek mi, uçağı kalktı mı soruları gündemden düşmüyor. İşte haberin detayları…

Sosyal medya hesapları üzerinden gün içerisinde Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen olarak paylaşımlar başladı. Ünlü duyumcular transferin gerçekleştiğini belirtiyor. 

Milyonlarca taraftan gün içerisinde yayılan bu haber ile mutlu olurken anlık olarak Victor Osimhen uçak takip seçeneklerini araştırıyor. Aynı zamanda Osimhen’in uçağı kalktı mı, ne zaman İstanbul’a iniyor merak ediliyor. 

Victor Osimhen Galatasaray’a Gelecek mi, Uçağı Nerede? 

Gece 01:00 itibarıyla milyonlarca Galatasaray taraftarı internet üzerinden Osimhen transferi konusunda bilgi bekliyor. Resmi hesaplardan henüz transfer hakkında bir duyuru yapılmadı. 

Victor Osimhen’in henüz uçağının kalkmadığını söyleyenler de bulunuyor. Uçağın kalkmama sebebi olarak ise gece saatleri olması ve özel uçakla geleceği için alması gerekenler izinler olarak belirtiliyor. 

UltrAslan’ın açıklaması sonrası ise belirli bir taraftar grubu havaalanında yerini almış bulunuyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde transferin resmi olarak duyurulması, Victor Osimhen’in İstanbul’a inmesi bekleniyor. 

Dünyaca Ünlü Futbolcu Victor Osimhen Transferi için İlk Fotoğraf Paylaşıldı! 

Sosyal medya hesapları tarafından bir uçak önünde Victor Osimhen ile birlikte ünlü menajerin fotoğrafının paylaşıldığı görülüyor. İşte o fotoğraf…

İLGİLİ HABERLER