Ümraniye'de Polis Şeyda Yılmaz'ın Katilini Kadın Polisler Hayvan Taşıma Aracıyla Adliyeye Götürdüler

Ümraniye'de çıkan arbede de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı ateş ederek şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti yakalanıp adliyeye sevk edildi. Adliye'ye sevk etme sırasında üzerine siyah çöp poşeti giydirilen saldırgan, iki kadın polis memuru tarafından Hayvan Durum İzleme Amirliğine ait hayvan taşıma aracıyla adliyeye götürüldü.

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Adliye'ye sevk etme sırasında siyah çöp poşeti üzerine giydirilen saldırgan, iki kadın polis memuru tarafından Hayvan Durum İzleme Amirliğine ait hayvan taşıma aracı ile adliyeye götürüldü.

Olay Nasıl Gelişti?

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve daha sonra kaçan şahsı polis ekiplerince yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar sırasında çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti (19) Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınmak istenirken görevli memurlarla arasında arbede yaşandı.

Yunus Emre Geçdi Katil

Zanlı, polis memurunun silahını alarak polis memurlarına ve çevredekilere ateş ederken, kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) da karşılık verdi.

Olay esnasında Yılmaz ve yanında bulunan annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kadın polis memuru Şeyda Yılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Şeyda Yılmaz

Saldırgan Yunus Emre Geçti de yaralı olarak yakalandı.

İLGİLİ HABERLER