Türbanlı Simge Kimdir? Peki Türbanlı Simge Olayı Nedir? Furkan Bölükbaşı Olayın Aslı Nedir?

Sosyal medya üzerinden çok sıklıkla aranan isim Türbanlı Simge Kim olduğu ve Türbanlı Simge olayın aslı nedir? Furkan Bölükbaşı neden gündemde işte tüm ayrıntıları...

Türbanlı Simge adı ile gündeme gelen Furkan Bölükbaşı hakkında bazı bilgilere ulaştık bu olayın aslı nedir araştırdık. Peki merak edilen Türbanlı Simge kimdir? ve Türbanlı Simge olayı nedir? İşte detaylar...

Türbanlı Simge Kim?

“Türbanlı Simge” ismi Furkan Bölükbaşı'nın arama geçmişinde cinsel içerikli bir filmin adı olarak yer aldı. Bu isimle kayıtlı herhangi bir kişi ya da ünlü bulunmamaktadır. 

Türbanlı Simge, muhtemelen bir içerik değişikliğinden ya da yanlış anlaşılmadan kaynaklı olarak sosyal medyada tartışmalara neden olan bir isim olarak dikkat çekmiştir.

Türbanlı Simge Olayı Nedir?

Türbanlı Simge olayın aslı, Furkan Bölükbaşı'nın canlı yayın esnasında yaptığı arama geçmişinde “Türbanlı Simge” isimli cinsel içerikli bir film başlığı bulmasıyla patlak vermişti. 

Sosyal medya kullanıcılarının bunu fark etmesi üzerine Furkan Bölükbaşı'nın yaptığı açıklamalar merak konusu oldu.

Bölükbaşı, yaptığı arama geçmişindeki bu içeriğin bilgisayarların yeni olmasından ve sadece yayınlar için kullanılmasından kaynaklandığını belirtti.

Ayrıca Google hesabının daha çok genellikle ortak bilgisayarlarda kullanıldığını ve bazı web sitelerinin istemeden de olsa uygunsuz içerikleri açabildiğini belirtti. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada geniş bir tartışma başladı.

İLGİLİ HABERLER