Tam Bir Centilmen Filmi Çağatay Ulusoy Başrolünde Yer Almakta!

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrol üstlendiği Tam Bir Centilmen filmi Çağatay Ulusoy Saygın isimli bir jigolo canlandırdı. 26 Eylül'de Netflix'de. İşte detaylar...

Filmin Başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynadığı Tam Bir Centilmen filminin tanıtım fragmanı yayınlandı. Saygın isimli bir jigolonun birbirlerine aşık olduktan sonra değişen hayatını konu alan film 26 Eylül'de Netflix üzerinden online olarak yayınlanacak.

Son yakınlarda çıkan Gaddar dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy'un başrol oynadığı Tam Bir Centilmen filmi 26 Eylül'de Netflix'te vizyona girecek.

Senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun yazdığı film, göz kamaştırıcı bir hayat sürdüren ancak son derece mutsuz biri olan Saygın isimli bir jigolonun, Nehir isimli genç bir kadına aşık olmasıyla değişen hayatını konu alıyor.

Tam Bir Centilmen Filmi
Bu yapılan filmin Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlenirken, Centilmen'in yönetmenliğini Onur Bilgetay yapıyor. Çağatay Ulusoy'un bir jigoloya canlandırırken filmin oyuncu kadrosunu Ebru Şahin, Şenay Gürler, Haki Biçici ve Nazlı Bulum gibi isimler oluşturuyor.

Tam Bir Centilmen Filmi Fragman Tanıtımı İzle

İLGİLİ HABERLER