Sandık Kokusu Konusu Nedir? Show TV Sandık Kokusu Uyarlama Dizi mi?

Show TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu konusu oldukça merak ediliyor. Aldığı reyting başarıları ile adından söz ettiren Sandık Kokusu dizisi uyarlama dizi mi yoksa gerçek hayattan alınma bir hikayeyi mi anlatıyor? Tüm bu soruların cevapları haberin devamında!

Yetenekli başrol oyuncuları ile sağlam bir izleyici kitlesi edinmiş olan Sandık Kokusu konusu diziyi takip edemeyenler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki Sandık Kokusu konusu ne?

Çok Merak Edilen Sandık Kokusu Konusu

Üç çocuk annesi Karsu hayatını evlatlarına ve eşine adar. Onların mutluluğu için çoğu zaman kendinden ödün vermek zorunda kalan Karsu, eşinin ihanetiyle yıkılır. Artık Karsu’yu bambaşka bir hayat bekler.

Annesinin yanına İstanbul’a taşınan Karsu üç çocuğu ile beraber hayata karşı tek başına mücadele etmek zorundadır. Öte yandan geçmişte yaşadığı travmaları ise peşini bırakmaz.

Karsu’nun hikayesini ve Karsu’nun annesinin hikayesini bir bütün olarak ele alan dizi yalnız kadınların toplumda var olma çabalarını anlatmaktadır.

Sandık Kokusu Uyarlama Bir Dizi mi?

Sandık Kokusu konusu kadar merak edilen bir diğer nokta dizinin uyarlama olup olmadığıdır. Sandık kokusu hiçbir yabancı yapımın uyarlaması değildir.

Dizinin yapımcıları gerçek bir hikâyeden alınmadığını özgün bir dizi olduğunu belirtiyor.

İLGİLİ HABERLER