Rüzgarlı Tepe 130. Bölüm İzle - 28 Haziran Cuma Canlı Full Yayın

Sezon finali olan Rüzgarlı Tepe 130. bölüm izle yayınlandı. Hergün yayınlanan bu dizi 28 Haziran Cuma Kanal 7'de izleyicisiyle buluştu.

Rüzgarlı Tepe'nin heyecanla beklenen 130. bölümü 28 Haziran'da Kanal 7'de yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen yeni dizisi Rüzgarlı Tepe yeni bölümüyle izleyenleriyle buluşuyor.

İşte Rüzgarlı Tepe 130. bölümü izlemek için link... Diziyi izleyin... 

Rüzgarlı Tepe Dizisinin Konusu Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın oynadığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam dolu bir genç adam ve ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın zorluklarla dolu hayatının hikayesi ile izleyicilerini ekran başına kilitliyor. 

Kanal 7'den heyecan dolu hikâyesiyle soluksuz izlenecek bir dizi daha izleyenleriyle buluştu.

Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı Zeynep ile kendini kaybettiği ailesinin intikamını almaya adayan Halil'in bilinmezlikler ve imkansızlıklar girdabındaki aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe" dizisi Kanal 7'de izleyici ile buluşuyor. 

Ailesinin akıllı, terbiyeli ve hanımefendi kızı Zeynep, kasabadaki herkes tarafından örnek alınan bir kişidir. Ancak Zeynep'in bilinmeyen bir yanı vardır ki o da savaşçı bir ruhunun olmasıdır. 

Halil ise küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş, ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kiniyle yıllarca teyzesinin yanında büyümüş genç bir adamdır. Rüzgarlı Tepe 130. Fragmanı

Erken yaşta zorluklarla dolu bir hayata adım atan ve zorluklara karşı mücadele etmekten vazgeçmeyen Halil ile prenses görünümünün altında gerçek bir özgür savaşçı taşıyan Zeynep'in yolları kesişir

Ailesi için yaşayan Halil ve ailesine rağmen yaşayan Zeynep'in aşk hikayesinde acılar, zor kararlar, belirsizlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülemez bir yolun içine sokar.

Tamamen farklı dünyaların iki farklı insanı Zeynep ve Halil, farkına varmadan aşkın girdabına yakalanırlar ve birbirlerinden ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar yolları hep çakışır. 

Attıkları her adımın, alacakları her kararın bir sonucu olacağı bu yolda aşkları Zeynep ve Halil'i ayakta tutmayı başarabilecek midir? 

Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Resmi

Rüzgarlı Tepe Dizisi Yeni Bölüm Rüzgarlı Tepe dizisinin 28 Haziran'da yayınlanan 130. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link aşağıdadır.

İşte dizi bulabileceğiniz izleme linki... 

Rüzgarlı Tepe 130. bölüm izle full linki için tıklayın! 

Rüzgarlı Tepe Kanal 7'de canlı izlemek için tıklayın. 

Rüzgarlı Tepe Dizisini son bölüm fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER