Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Fragmanı İzle, Canlı Yayın 20 Haziran Perşembe 2024

Kanal 7'de Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Son bölüm izle, 20 Haziran Perşembe 2024 canlı yayını Kanal 7'de başlıyor.

Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal 7'de Rüzgarlı Tepe canlı olarak izleniliyor.

Dizi 20 Haziran Perşembe 2024'te 124. bölüm yayımlandı. 

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe", intikam hırsıyla dolu genç bir adam ile ailesinin kendisinden bile sakındığı, prenses gibi yetiştirdiği genç bir kızın belirsizliklerle dolu hayat hikâyesini konu alıyor. 

Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı Zeynep ile kendini kaybettiği ailesinin intikamına adayan Halil'in karmaşa, belirsizlik ve imkansızlıklar girdabındaki aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe" Kanal 7 izleyicileriyle buluşuyor. 

Ailesinin akıllı, terbiyeli ve hanımefendi kızı Zeynep, kasabadaki herkes tarafından örnek alınacak bir kızdır. 

Ancak Zeynep'in bilinmeyen bir yanı vardır ki o da savaşçı ruhana sahip bir kız olmasıdır. 

Halil ise küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş, ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kiniyle yıllarca teyzesinin yanında büyümüş genç bir adamdır.

Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Kanal7

Erken yaşta zorluklarla dolu bir hayata adım atan ve zorluklara karşı mücadele etmekten vazgeçmeyen Halil ile prenses görünümünün altında gerçekten özgür bir savaşçı olan Zeynep'in yolları kesişiyor. 

Kendi ailesi için yaşayan Halil ile ailesine inat yaşayan Zeynep'in aşk hikâyesinde acılar, zor kararlar, belirsizlikler ve imkânsızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokmaktadır. 

Tamamen farklı dünyaların iki farklı insanı Zeynep ve Halil, farkında olmadan aşkın girdabına kapılırlar ve birbirlerinden ne kadar uzaklaşsalar da her seferinde yolları mutlaka kesişir. 

Peki attıkları her adım ve aldıkları her kararın sonuçlarının olduğu bu yolda aşkları Zeynep ve Halil'i hayatta tutabilecek midir? 

Rüzgarlı Tepe 124. Bölüm Canlı İzlemek için Tıklayınız.

İLGİLİ HABERLER