Roblox Ne Zaman Açılacak? Son Dakika 2024 Roblox Son Durum Açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'den Geldi!

Türkiye BTK kararı Roblox açılmasına yönelik AK Parti genel başkan yardımcısı Ömer İleri'den geldi! Peki Roblox Ne Zaman Açılacak? Roblox Son Durum? İşte detaylar...

Türkiye'de BTK kararı ile erişime kapanan Roblox dan son durum açıklaması. Roblox erişim engelinde son durum ne oldu? Roblox ne zaman açılacak? İşte beklenilen son durum Ak Parti den geldi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, sosyal medya platformu Instagram'a Türkiye'den erişimin engellenmesine ilişkin, "Bu sürecin kısa sürede iyi bir sonuçla biteceğini ümit ediyoruz" dedi.

Altını çizmek istediğimiz nokta, bu ülkede faaliyet gösteren sosyal medya kanalları yabancı şirketler olabilir, kendi kuralları olabilir ama günün sonunda bu ülkenin yasalarına uymak zorundalar" dedi.

Roblox erişim engelinin ne zaman kalkacağı ne derecede bilinmiyor. Bu kapsamda yeni gelen gelişmeler oldukça Now tv haberlerimizde yer vereceğiz.

İLGİLİ HABERLER