Prenses'ten Kate Middleton, Eşi Galler Prensi William ile Büyük Britanya Olimpiyat Takımı'na Video Mesajı! Kate Middleton Ne Kanseri Oldu?

Son zamanlar da gündem olan Kate Middleton şimdi ise Prenses'ten Kate Middleton, eşi Galler Prensi William ile Büyük Britanya Olimpiyat Takımı'na video mesajı gönderdi. Peki Kate Middleton ne kanseri oldu? işte detaylar...

Yazın geri kalan kısmında kamuya açık herhangi bir etkinlikte ve falitlerde yer almayacağı iddia edilen Galler Prensesi Kate Middleton, eşi Galler Prensi William ile beraber yayınladığı video mesajında; Büyük Britanya Olimpiyat Takımı sporcularını tebrik etti.

Çiftin resmi Instagram sayfasında yayınlanan videoda Prenses; “Sizi evden seyreden herkes adına Büyük Britanya Olimpiyat Takımını gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum” derken, Prens ise; “Başardığınız her şey için sizi tebrik ediyorum. Bu durum herkes için büyük bir ilham kaynağı oldunuz” diye ifade etti

Kate Middleton Ne Kanseri

Kate Middleton ne Kanseri Oldu?

Siegel'e göre, Middleton'ın Chron hastalığı nedeniyle bağırsak ameliyatı geçirmiş olması ve patolojinin daha sonra kolon kanserini ortaya çıkarmış olması mümkündür. Siegel ayrıca böyle bir ameliyatın uzun iyileşme süresini de açıklayacağını söylüyor.

İLGİLİ HABERLER