Son Dakika Olimpiyat Kadrosundan Çıkarıldı Menajer Şirketinden Açıklama Geldi!

Milli Takım Karıştı Olimpiyatların başlaması dört gözle beklenirken son dakika haberi ortalığı karıştırdı! A Milli Kadın Voleybol takımından Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarıldı, tepkiler geldi. İşte detaylar.

Tuğba Şenoğlu İvegin olimpiyatlar için saçlarını simgesel hale gelen kızıl renge boyamış büyük bir heyecanla olimpiyat maçlarını bekliyordu. İlk etapta açıklanan olimpiyat kadrosunda kendisi de yer alıyordu. 

Ancak dün yapılan açıklamaya göre son dakika değişikliği ile Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarıldı yerine ise sakat olduğu bilinen ve VNL’de yer almayan İlkin Aydın kadroya dahil oldu. 

Ortaya çıkan bu durum voleybol severlerin tepkisine neden oldu. 

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor! 

Voleybol severler durum karşısında ikiye ayrılıyor. Büyük bir çoğunluk Tuğba Şenoğlu’na haksızlık yapıldığı görüşüne hakim görünüyor. Bir kesim de ise İlkin Aydın’ın sakatlığı geçtiyse Şenoğlu’na göre iyi performans vereceği görüşü hakim oluyor. 

Tepkilerin odağı tahmin edileceği üzere A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Daniele Santarelli bulunuyor. Kendisi olimpiyat için video paylaşsa da tepkilerden dolayı gönderilerini yoruma kapatıyor. 

Menajerlik Şirketi Açıklama Yapıyor! 

Son antrenmanda bilgiyi alan Şenoğlu, bir an önce Türkiye’ye dönmek istedi. Ancak uçak yoğunluğundan dolayı Fransa’da beklemek zorunda kaldı. Kadro değişikliği duyurulduktan sonra Şenoğlu’nun menajerlik şirketi sosyal medya hesabı üzerinden art arda paylaşımda bulunuyor.

İlk paylaşımında Bakara’nın 216.ayeti paylaşıldı: 

Sizin için şer görünende hayır, hayır görünen de şer vardır. Siz bilemezsiniz Allah bilir. 

İkinci paylaşımında ise tartışmayı olimpiyat sonrasına taşıyacakları görülüyor: 

Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

İLGİLİ HABERLER