Öğrencileri Mutlu Eden Bankalar: Öğrenci Kredi Kartı Veren Adresler

Bankalar bazı dönemlerde öğrenciye çeşitli avantajlar sunar. Avantajlardan yararlanmak isteyen öğrencilerin başvurabileceği bankalar bunlar.

Öğrenciler eğitim yılları boyunca çeşitli ihtiyaçlara gerek duyarlar. Eğitim harcaması olarak adlandırılan bu ihtiyaçlar öğrenciler için oldukça önemlidir. Bu konuda birçok farklı banka da öğrencilere yardımcı olmak istemektedir.

Ayrıca bu kapsamda başvurabilecek kişileri yaş aralığı ise 18 – 25 yaş arasını kapsamaktadır. Öğrencilere verilmek istenen bu banka kartlarının da birçok muafiyeti bulunur. 

Örneğin öğrencilere daha düşük faizlerin işletilmesi veya öğrenci kartlarının yıllık bir kart ücretinden muaf olması gibi. Bu kapsamda birçok farklı banka yer alır. Bu bankalar özel kuruluşlar olabileceği gibi ayrıca devlet bankaları da olabilmektedir.

ogrencileri-mutlu-eden-bankalar-ogrenci-kredi-karti-veren-adresler

Öğrencilere masrafsız kredi kartı müjdesi! 

Bu kapsamda öğrencilere kart sağlayan bankalardan ilki Akbank olarak göze çarpmaktadır. Akbank öğrencilere ilk yıl ücretsiz olan ve herhangi bir yıllık kart ödemesi olmayan öğrenci kartı sunuyor. 

Bununla beraber ayrıca Garanti bankası da benzer bir kampanya hazırlamış ve öğrencilerin bu kartı tercih etmesi için kolaylıklar sağlamıştır. Garanti bankası öğrenci kartı ise öğrencilik dönemi boyunca ücretsiz olarak kullanılabilir. 

Bu kapsamda avantajlı fırsatlar sunan bir diğer banka ise İŞ bankasıdır. İş bankası öğrenci kapsamlı verdiği kartlara ise daha düşük faiz oranları uygulamaktadır. Bu şekilde sivil başvurusu ve öğrenci başvurusu arasında bir fark sağlanmıştır.

İLGİLİ HABERLER