O Uygulamanın Kullanıcı Sayısı Hayal Kırıklığı Yarattı! Üstelik Türkiye'de Kullanılması Yasak

Meta’nın X’e rakip olarak piyasaya sürdüğü o uygulamanın kullanıcı sayısı hayal kırıklığı yarattı! Üstelik Türkiye’de kullanılması yasak. İşte merak edilen tüm detaylar

Meta’nın X’e en büyük rakip olarak gördüğü Threads'in kullanıcı sayısı yok artık dedirtiyor. Türkiye de erişim yasağı bulunan uygulama 1 yaşına girdi. 

ilk çıktığı zamanlarda 100 milyon kullanıcıya ulaşan uygulamanın bugünlerde kullanıcı sayısı ile hayal kırıklığı yaşatıyor. Threads Türkiye’de Nisan ayından beri kullanıma kapatıldı. 

Rekabet Kurumu’nun aldığı kararla ülkemizde erişimi engellenen uygulamanın ne zaman açılacağı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Threads

Bu Haber için Dünzenleme

Yeni gelen bilgiler üzerine yeni güncellendi! Bu içeriğimizde yukarıda belirtiğimiz gibi erişim yasağı getirilmişti fakat 15.09.2024 tarihine göre Threads Türkiye’de kullanımı açıldı herhangi bir yasak erişim engeli yok bu konuda değerli okuycularımız haberiniz olsun.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu yayın yasağının kaldırılması hakkında! düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

 

İLGİLİ HABERLER