Nihat Doğan Evini Evrim Akın’a Açtı! Mobilyalarını Görenler Hayran Kaldı

Duygusal şarkıları ve etnik müzikleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nihat Doğan evini Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına açtı! İşte, detaylar.

Bir dönem Türkiye’yi peşinden koşturan, düğünlerin unutulmaz şarkılarının sahibi Nihat Doğan evini Evrim Akın’a açtı! Evrim Akın tarafından hazırlanan ve sunulan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi’’ programının bu haftaki konuğu ünlü türkücü Nihat Doğan ve eviydi. 

Nihat Doğan’ın 2+1 Evi Görenleri Şaşkınlığa Çevirdi 
Her hafta bir ünlünün evini gezen Evrim Akın’ın bu haftaki ziyaret noktası Nihat Doğan’ın 2+1 dairesiydi. Hemen herkesin magazin programlarında alışkın olduğu lüks ve kocaman evler bu sefer yoktu. Nihat Doğan, sade, kendisine yetecek kadar dekore ettiği evinde çok mutluydu. 

nihat-dogan-evi

Neşeli tavırları, hoş sohbeti ve tatlı dili ile programı program yapan Evrim Akın, Nihat Doğan'ın evine girdiğinde muhteşem bir neşe ile programa başladı. 2+1 boyutlardaki bir evde yaşayan Doğan, boşanma sonrası buraya taşındığını ifade etti. 

Nihat Doğan Evi Yeşil ve Siyah ile Tasarlanmış
Doğan'ın evini gezerken bekar bir erkeğin evini gezdiğimizi hissetmiyoruz. Hemen hemen her detayın düşünüldüğü evde, bir yatak odası, bir salon ve bir de oturma odası bulunuyor. 
Doğan, avangart modelde seçtiği mobilyalarında siyah ve yeşil rengini tercih etmiş. 
 

İLGİLİ HABERLER