Narin İçin Yeni Soru: Narin Bulundu mu?

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Diyarbakır Valiliği'nden 'Narin Güran'ın cenazesi bulundu' paylaşımlarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kuran kursundan ayrıldıktan sonra daha haber alınamayan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları hala devam ediyor.

9 Bin Araç Kontrol Edildi! 

Bugüne kadar mahallenin giriş ve çıkışları dahil toplam 9 bin 300 araç kontrol edildi ve Narin arandı. 

Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri(JASAT),Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi’nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri de Narin için yoğun çalışma sarf ediyor. 

Narin Bulundu mu? 

Narin'in cenazesi bulundu paylaşımlarına ilişkin valilik açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada, “Kayıp kız çocuğu Narin'in bulunabilmesi amacı ile valiliğimiz koordinasyonunda AFAD İl Müdürlüğümüze ve İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerce geniş çaplı arama faaliyetine titizlikle devam edilmektedir. 

Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur” açıklaması yapıldı.

İLGİLİ HABERLER