Naci Görür Deprem için Bu İki İlimizi Uyardı! Hakkari ve Adana 6 Şubat’ı Yaşayan İli'de Uyardı!

Naci Görür deprem deki fay hatları üretebilir diyerek 6 Şubat'ı yaşayan ilimizi ve Hakkari'yi uyardı! Peki yeni bir deprem mi meydana gelecek? İşte merak edilen detaylar...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen şiddetli depremler çok sayıda can kaybına ve yıkıma neden olmuştu.

Prof. Dr. Naci Görür, depremin etkilediği illerden biri olan Adana için önemli bir uyarıda bulundu.

Adana'da biraz dikkatli olunması gerektiğini belirten Görür, Doğu Anadolu fayının kolları olduğunu ve enerjinin buraya transfer olabileceğini söyledi. İşte Naci Görür'ün açıklamalarının detayları şu şekilde…

Adana Deprem

Dr. Naci Görür Adana için Deprem Uyarısında Bulundu

Prof. Dr. Naci Görür yaptığı son açıklamasında Adana'yı uyardı. Deprem konusunda 6 Şubat depreminden etkilenen 11 ilden biri olan Adana'yı uyaran Görür, Adana'nın deprem açısından tehlikeli iller arasında yer aldığını ifade etti.

Adana'da biraz tedbirli olmak gerektiğini belirten uzman, ‘Adana’da biraz dikkatli olmak gerekiyor. Orayı bekliyoruz çünkü orada Doğu Anadolu fayının kolları var.

Oraya enerji transfer edilmiş olabilir. Onlardan biri tetiklenmiş olabilir ve deprem üretebilir. Adana’da dikkatli olmak lazım.’ uyarısında bulundu.

Deprem

Hakkari için Yeni Bir Deprem Uyarısı Naci Görür'den Geldi

Yaptığı uyarının devamınında Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari'yi de uyararak, 
'Benim bir öngörüm var. Ben Hakkari yöresinde de sıkıntı olabilir diyorum. Maraş depremleri Doğu Anadolu'yu hareket ettirdi. 

Arabistan levhası kuzeye doğru gitti. Kuzeyde Hakkari yöresinin sıkıştırmış olabileceğini düşünüyorum. Orayı da bilimsel öngörüyle uyarıyorum. Dikkatli olmak lazım diyorum. Zaman söyleyemiyorum' diyerekten açıklamasına son verdi.

İLGİLİ HABERLER