Mustafa Altunbilek’in Oğlu İsmail Altunbilek ve Nihat Tekin Hayatını Kaybetti, Neden Öldü?

Anka Gross ve Altunbilekler Zincir Marketlerinin sahibi Mustafa Altunbilek'in oğlu İsmail Altunbilek yaşadığı kalp krizi sonrası hayatını kaybeti. Almanya'da Mehmet Tekin'in yeğeni Nihat Tekin'de geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Ankara'dan gelen ilk acı haber Anka Gross ve Altunbilekler Zincir Marketlerinin sahibi Mustafa Altunbilek'in oğlu İsmail Altunbilek'in yaşadığı kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldığı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği oldu.

Mustafa Altunbilek

35 yaşındaki İsmail Altunbilek'in ölüm haberi Ankara ve Kırşehir'deki yakınlarını son derece derinden üzdü. İsmail Altunbilek'in cenazesi öğle ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ankara Gölbaşı'nda toprağa verildi.

İsmail Altunbilek

Kırşehir'e bir acı haber de Almanya'dan ulaştı. Kırşehir Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tekin'in yeğeni Nihat Tekin geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

Mehmet Tekin ve Nihat Tekin

Bu acı haber Kırşehir ve Almanya'daki yakınlarını derin bir yasa boğdu. Nihat Tekin'in cenazesinin Almanya'da toprağa verileceği ve taziyelerin 21 Eylül Cumartesi günü saat 16:00'dan Pazar günü saat 16:00'ya kadar Ağalar Konağı arkasında kabul edileceği bildirildi.

İLGİLİ HABERLER