Müjde Uzman Aşk Evlilik Boşanma Dizisinde Başrol Olacak! İşte, Aşk Evlilik Boşanma Oyuncuları

Kızılcık Şerbeti Alev karakteri ile hem çok sevilen hem de çok eleştirilen Müjde Uzman Aşk Evlilik Boşanma dizisi Gaye karakteri ile geliyor. Hem de başrol.

Türkiye’nin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Müjde Uzman Aşk Evlilik Boşanma dizisi Gaye karakteri ile ekranlara geri dönüyor. Kızılcık Şerbeti Alev karakteri ile çok konuşulan ünlü oyuncu bu kez başrol oynuyor. İşte, detaylar. 

Aşk Evlilik Boşanma Oyuncuları Kimler? 

Türkiye’nin yeni dram dizisi Aşk Evlilik Boşanma, Kore dizisi olan Love’dan uyarlanmış. Güner, Naz ve Gaye isimlerindeki üç kadın karakter etrafında dönen bir hikâyeyi işleyen dizinin ana karakterlerini canlandıracak sanatçılar belli oldu. İşte, o kadınlar:

  • Müjde Uzman: Gaye
  • Bennu Yıldırımlar: Güner
  • Melisa Şenolsun: Naz

 

Aşk Evlilik Boşanma Konusu Nedir? 

Yeni dizi Aşk Evlilik Boşanma konusu üç ana karakter olan Güner, Gaye ve Naz etrafında dönüyor. Bu üç farklı hikayeye sahip kadın, aşk, evlilik ve sonunda boşanma süreçlerini yaşıyorlar. 

Boşanma sürecinde bu kadınların yaşadıkları zorlukları ve problemleri konu alan dizi, kadınların ne kadar güçlü olduğunu öne çıkarıyor olacak. Ayrıca Türkiye’de boşanan bir kadın olarak yaşamanın da gerçekliğini ekranlara taşıyacak gibi görünüyor. 

 

İLGİLİ HABERLER