Meraklılarının Beklediği Makyajlı Hyundai Tucson Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

Tasarımıyla meraklılarının beklediği makyajlı Hyundai Tucson Türkiye’de satışa sunuluyor! Yeni modeliyle sizi kendisine hayran bırakacak.

Güncellenen yeni modeliyle meraklılarının beklediği makyajlı Hyundai Tucson Türkiye’de satışa sunuluyor! 29 Mayıs tarihinden Türkiye’de satışa sunulması planlanan bu eşsiz modelin çeşitleri bulunuyor. İşte detaylar. 

  • 1.6 T-GDI Comfort DCT Benzin= 1.820.000 TL 
  • 1.6 T-GDI Prime Plus DCT Benzin= 1.950.000 TL 
  • 1.6 T-GDI Elite Plus DCT Benzin= 2.290.000 TL 
  • 1.6 CRDI Prime 4X2 DCT Dizel= 1.950.000 TL 
  • 1.6 CRDI Elite 4X2 DCT Dizel= 2.135.000 TL 
  • 1.6 CRDI Elite Plus 4x4 DCT Dizel= 2.375.000 TL 

 

Makyajlı Hyundai Tucson panjur tasarımı ve entegre ışık imzası güncelleniyor. Alt tamponda gri koruma plaka da SUV modeli olduğundan daha geniş görünmesine sebep oluyor. 

İç mekanın da ise üç kollu tasarıma sahip sade direksiyon simidinin hemen arkasında 12.3’er inçlik ekranlardan oluşan kavisli panel sizleri karşılıyor. 

İnce havalandırma menfezlerinin altında ise fiziksel tuşlar ve yeni klima kontrol paneli yer alıyor. Son modayı takip eden Tucson da vites kontrolleri de direksiyon kolonuna taşınmış. 

Böylece orta konsolda daha fazla yer açılmış. Orta kolonda büyük bir kablosuz cep telefonu şarj ünitesi ve iki adet bardaklık göze çarpıyor. Tucson’un görsellerine bakıldığında konsol, kapı panelleri ve koltuklarda kullanılan malzemeler oldukça kaliteli görünüyor. 

Verdiğiniz para aradığınız kaliteyi sonuna kadar size hissettirecek. 

Yan park sensörleri, kör nokta görüntüleme sistemi, arka park çarpışma asistanı, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleyici, ön çarpışma önleme asistanı, kör nokta çarpışma önleme asistanı, hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli yolcu koltuğu, ön koltuk soğutma gibi özellikler en üst donanıma sahiptir.

İLGİLİ HABERLER