Mbappe Sakat mı? EURO 2024 Mbappe Neden Maskeli? Neden Takıyor, Maske Takacak mı?

Ünlü futbolcu, çıktığı maçlarda sürekli maskeli olarak sahaya çıkması gündem oldu. Mbappe sakat mı? EURO 2024 Mbappe Neden maskeli? Peki Maske takacak mı? İşte detaylar...

Mbappé kırık burnu nedeniyle maske takıyor

EURO 2024 D Grubu karşılaşmasında Fransa'nın ilk 11'inde yer alan Kylian Mbappé burnuna gelen darbelerden korumak için koruyucu maske takıyor.

Haberlere göre, son antrenmanında aldığı bir darbe sonucu Mbappé'nin burnu kırıldı. Dolayısıyla, önleyici tedbirlerin bir parçası olarak bugünkü maçta güvenlik maskesi takıyor.

Mbappé'nin Sakatlanması Ciddiye Alınmadı

Fransa milli takım yetkilileri Mbappé'nin burnundaki kırık nedeniyle maske taktığını ancak bunun ciddiye alınabilecek bir sakatlık olmadığını söyledi.

Yıldız oyuncunun önümüzdeki turlarda forma giymesi bekleniyor. Mbappé'nin EURO 2024'te takımının ilerlemesine katkıda bulunmaya da devam edeceği düşünülüyor.

Fransa Polonya Maçında Favori

D Grubu birincisi Fransa, EURO 2024'ün son maçında Polonya ile karşılaşacak. Turnuvada şu ana kadar sergilediği performans ile göz kamaştıran Fransa bu maçın favorisi durumunda.

Kylian Mbappé'nin maske takmasına rağmen sahaya çıkması, Fransa'nın gücünü ve sağlamlığını bir kez daha sergileyeceği anlamına geliyor. Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyen Fransa, bu maçta 3 puana ulaşmayı amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER