MasterChef Akın Kızıltaş Kimdir ve Nerelidir? 2024 MasterChef Yarışmacısı

MasterChef 2024 yarışmacıları arasında geleneklerine bağlı olması ile bilinen Akın Kızıltaş kim olduğu ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte, detaylar.

MasterChef Akın, dün akşam, 23 Agustos 2024, MasterChef yedek kadrosundan ana kadroya yükselmeyi başaran tek yarışmacı oldu. İzleyicilerin ve yemek tutkunlarının Akın hakkında merakla sorduğu soruları sizin için cevapladık. 

Akın Kızıltaş aslen Mersinlidir. 1996 yılında doğan yarışmacı 2024 yılında 28 yaşındadır. Türk mutfağına olan hayranlığı ile ön plana çıkan yarışmacı, on yıldan daha uzun süredir profesyonel olarak mutfakta çalışmaktadır. 

Aşçılık bir aile mesleği olan Kızıltaş ailesinde Akın, babası ve abisi olmak üzere 3 aşçı bulunuyor. 

masterchef-akin-kiziltas

Akın Kızıltaş instagram (akinkiziltas01) hesabında 14 bin takipçisi bulunuyor. MasterChef ana kadro yarışmacıları arasında yerini alan yetenekli aşçımız, gelecek günlerde bu sayıyı yükseltecek gibi görünüyor. 

MasterChef Akın Kızıltaç Hangi Yemekleri Yaptı?

Zaman zaman Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın diline düşen Akın Kızıltaş sonunda ana kadroya girdi. Saygılı davranışları ve sakin tavırları ile çok sevilen yarışmacı bakalım hangi yemekleri yapmış? İşte, MasterChef Akın yemekleri.

 

İLGİLİ HABERLER