Mansur Yavaş'ın CHP'den İstifa mı Edecek? Mansur Yavaş İddia Dalga Geçerek Açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP'den İstifa mı Edecek? Zafer Şahin'in İddiasına Yavaş dalaga geçerek açıkladı! İşte detaylar...

Mansur Yavaş'ın partinin Tüzük Kurultayı'nda gösterdiği tepkinin ardından CHP'den ayrılacağı iddia edilmişti. Bunun üzerine Yavaş'dan bir açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada sürenin dolmasına bir saat kala haber edilmesine sitem etti. 

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda aylardır süren tartışmalara değinen Yavaş, “Fitne ortamına katkı sağlamış olduk” sözlerini kullandı.

Mansur Yavaş

Yandaş Zafer Şahin de Yavaş'ın sözlerinin 'CHP'ye veda' olduğunu iddia etti. Şahin, Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanlığına aday olmayı da kafasına koyduğunu yazdı. Zafer Şahin'in bu iddiasını ciddiye alan Yeniçağ Gazetesi konuyu haberleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yeniçağın yaptığı “Ankara kulisleri kaynıyor, CHP’den ses yok! Mansur Yavaş kafasına koydu yıl sonunda” haberine sert şekilde tepki gösterdi.

Mansur Yavaş Twitter

Haberde hem Şahin'in iddiasına yer verildi hem de CHP'den ayrılacağı söylendi.

Yavaş ise Yeniçağ'ın haber yazısını alıntılayarak CHP'den ayrılacağı iddiasını yalanladı. Yavaş, “Bazılarını anladık fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın” diye konuştu.

Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Mansur Yavaş bu iddia konusunda haklı mı? düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz!

İLGİLİ HABERLER