Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Bir Uyarlama mı?

Now Tv'nin en çok merakla izlenilen Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi konusu ne olduğu merak ediliyor ve oyuncuları kimlerdir? Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi gerçek hayattanmı alınma yoksa bir uyarlama mı? İşte tüm detaylar...

Yeni sezonda birbirinden farklı diziler televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu dizilerden biri de Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi oldu.

Leyla: Hayat Aşk Adalet NOW'da izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi 11 Eylül Çarşamba günü izleyici ile buluştu.

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Now TV

Peki Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

İşte Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi hakkında detaylar...

Leyla: Hayat Aşk Adalet

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Konusu Nedir?

Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi, çok küçük çocuk yaşlarında annesini kaybeden Leyla'nın acı ve intikam dolu hayatına odaklanıyor.

Leyla'nın hayatı, annesini kaybetmesi ve babasının tekrardan evlenmesiyle alt üst olur. Leyla'ya bakan üvey annesi Nur, bir gün Leyla'yı bir çöplüğe bırakır. Yıllar boyunca birçok badire atlatan Leyla, bir gün üvey annesi Nur'dan intikam almak için ortaya çıkar. Ancak onu bekleyen bir de aşk vardır...

Leyla: Hayat Aşk Adalet

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Oyuncuları Kimler?

Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin başrollerinde ise Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer almaktadır. Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi oyuncu kadrosu şu sekildedir;

  • Alperen Duymaz - Civan
  • Gonca Vuslateri - Nur
  • Cemre Baysel - Leyla
  • Uğur Aslan - Hilmi
  • Cengiz Bozkurt - Selman
  • Zeyno Eracar - Güzide Anne
  • Yiğit Kirazcı - Mehmet Ali (Mali)
Leyla: Hayat Aşk Adalet Oyuncusu

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Bir Uyarlama mı?

Leyla: Hayat Aşk Adalet bir uyarlamadır. Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi, Brezilya'da yayınlanan ve tüm Latin Amerika'da çok yüksek derecede izlenme rekorları kıran 'Avenida Brazi' adlı diziden uyarlanmıştır.

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Uyarlama mı?

Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Leyla: Hayat Aşk Adalet NOW Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Leyla: Hayat Aşk Adalet Çarşamba günleri saat 20:00'da yayınlanıyor.

Leyla: Hayat Aşk Adalet Ne Zaman

Bu harika diziyi kaçırmayınız oldukça sürükleyici bir dizidir. Bir küçük kız çocuğunun çöpte bulunması ve ona sahip çıkılıyor ve o kız çocuğu büyüp onu çöpe atan üvey annesi Nur'dan intikam almaya çalışıyor. Bu diziyi tavsiye ediyoruz.

Leyla: Hayat Aşk Adalet Tanıtım Fragmanı:

Peki bu Leyla dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
 

İLGİLİ HABERLER