Küçükten Büyüğe Herkes için Ücretsiz: Kim Olursa Olsun Ücretsiz Faydalanabilecek!

7’den 70’e yüzme bilmeyen herkesin koşulsuz şartsız katılabileceği ücretsiz yüzme eğitimleri için kayıtlar bugün başladı!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın adını taşıyan spor kompleksinde artık her yaştan bireylere yönelik ücretsiz kurslar düzenlenecek. 

Yüzmek pek çok insan için bir hobi bir zevk olsa da maalesef hala yüzme bilmeyen insan sayısı da oldukça fazladır. İşte toplumda yüzme bilmeyen insan kalmasın diye Antalya da Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve 30 milyonluk bir yatırımla gerçekleştirilen bu tesiste yarı olimpik bir yüzme havuzu mevcut.

8 bin metrekare alana sahip olan bu tesis kapılarını ücretsiz yüzme kursları ile halka açacak. İsteyen herkesin koşulsuz şartsız başvurabileceği bu tesiste kayıtlar 24 Haziran’dan itibaren spor.muratpasa-bld.gov.tr adresinden yapılacak.

1 ay sürecek olan eğitimler haftada 2 gün olmak üzere 8 dersten oluşacak.

Kontenjanların sınırlı olduğu bu eğitimler kayıtların tamamlanmasından sonra 1 Temmuz’da başlayacak. Ancak tesisin Deniz Baykal’ın doğum gününde açılması bekleniyor. Sizlerde bu ücretsiz yüzme kursunu kaçırmamak için kayıt tarihlerini sakın kaçırmayın.

İLGİLİ HABERLER