"Kredi Kartı ile Saat Almaya Benzemez" Sözlerine Sinirlenen Buket Aydın, Tv100'de Canlı Yayını Terk Etti!

Şaban Sevinç'in söylediği sözler üzerine sinirlenerek ''Hadsizsin'' diyerek Tv100'de canlı yayını terk eden Buket Aydın sessizliğini bozdu. "Kredi kartı ile saat almaya benzemez" sözlerine sinirlenen Buket Aydın, Tv100'de canlı yayını terk etti! İşte detaylar...

TV100 kanalında yayınlanan "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" adlı programa konuk olan gazeteci Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında tartışma yaşandı. Sevinç'in söylediği sözler üzerine sinirlenen Aydın yayını terk etti. 

Daha sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Buket Aydın, Sevinç'e sitem etti ve programda dilediği özrü de kabul etmediğini belirtti.

Canlı yayının ardından Instagram hesabından açıklamada bulunan Buket Aydın, "Bu akşam yayının başladığı andan itibaren bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. 

Kendisine hak verdiğim anlar da dahil olmak üzere sesini yükselterek ve küçümseyici bir üslupla benimle konuştu.

Bana sürekli 'sen' diye hitap etti. Defalarca ''ben size diyorum'' dememe rağmen bana ''sen'' diye hitap etti. 'Sen benim ne dediğimi anlayamazsın' diyerek geri zekalı imasında bulundu.

Bunların hepsine sessiz kaldım. Ama ulusal bir kanalda, bir Twitter trolü gibi, kendisine defalarca öyle olmadığını, yalan olduğunu söylediğim birtakım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına izin veremezdim.

Benimle siyasi arenada laf yarıştıramayacağını bilfiği için belden aşağı vurmaya çalıştı.

Bir kadın olarak bu konuda sessiz kalmak onurumu ve haysiyetimi zedeler. Siyasi tartışmalar yapabiliriz, herkes fikrini açıkça ifade edebilir, kavga edebiliriz. 

Ama saygısızlık, bel altı imalarda bulunmak, tartışmayı kişiselleştirmek, bunlar kabul edilemez. Bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Son olarak bu kişinin özrünü asla ama asla kabul etmediğimi de ifade etmek isterim." dedi.

Buket Aydın canlı yayında Şaban Sevinç'in "CHP delegesi kredi kartıyla saat almaya benzemez" sözüne sinirlenerek "Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da sürekli kredi kartı ve saat üzerinden gündem oluşturmaya çalışan benim.

Elli saattir size kim mesaj yazıyor? Kim seni böyle yönlendiriyor? Şov yapma, haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz. 

Ben bu yayını bırakıyorum. Böyle rezil ve terbiyesiz bir insanla yayına devam etmeyeceğim. Terbiyesizsin, hadsizsin Şaban Sevinç" diyerek yayını terk etti.

İLGİLİ HABERLER