Kia EV3 Farklı Tasarımı ve Dikkat Çeken Özellikleri ile Otomobil Hayranlarını Heyecanlandırıyor

Kia EV3 tasarımıyla diğer EV modellerine kıyasla daha farklı geliyor. Amerika’da satılacak modelin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu!

Kia farklı tasarımlarıyla özellikle son zamanlarda araba piyasasında ciddi alıcıları kendisine çekiyor. EV olarak adlandırdığı farklı tarzda modelleriyle de alıcılarını memnun etmekte.

Ancak diğer modellerine kıyasla yeni duyurduğu Kia EV3, uygun fiyat ile sunulmasıyla özellikle yurt dışında dikkat çekti! Üstelik tek dikkat çeken özelliği fiyatı da değildi.

Geri Dönüştürülmüş ve Sürdürülebilir Malzemeler ile Tasarım

Kia EV3 Son zamanlarda çeşitli sektörlerde etkili olan geri dönüşüm uygulaması, otomobiller tarafından da dikkate alınıyor. Kia özellikle EV3’te iç tasarım sırasında bu tarz malzemeler kullanmış.

Diğer taraftan önden çekişli olması, hızlı şarj özelliği ile birlikte piyasasına göre uygun fiyatla satışa sunuluyor. Amerika’da satış fiyatı için 35.000 Dolar taban fiyat verildi. Yine iç tasarımında krem ve siyah renginin uyumuna yer verilmiş, göz yormayan bir dijital panel eklenmiş.

Bu panelde ChatGPT temelli yapay zeka ses sistemi kullanılıyor. Dış tasarımından dolayı iç mekanı oldukça geniş ve düz bir şekle sahip. Tasarımı bir yana 81,4 kWh batarya gücüyle de beğenileri kazandı.

İLGİLİ HABERLER