Kayserili Fenomen Tülay Erkan Trafik Kazası Yaptı Yaralandı, Tülay Yerlikaya ve Ailesinin Durumu Nasıl? Son Dakika

Kayserili Fenomen Tülay Erkan trafik kazası yaptı yaralandı ve son durumu hakkında yeni son dakika gelişmeler açıklandı. İşte Fenomen Tülay Erkan ve ailesinin durumu nasıl?

İnternet Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kayserili Tülay Yerlikaya Türk (Tülay Erkan) ve ailesi Kayseri'nin Özvatan ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında dün yaralandı.

Tülay Erkan Kazası

Tülay Erkan kazada yaralandı. Yaşanılan Kazada Yerlikaya'nın belinin kırıldığı öğrenilirken, çocukları Eleysa ve Uhud tedavi altına alındı, kızı Tuana'nın ise sırt kısmında kırık tespit edildi. Durumları takipçileri tarafından merakla araştırılıyor.

Tülay Yerlikaya'nın en yakın arkadaşı olarak tanınan Gülümser İşçi, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Tülay Yerlikaya ve ailesinin durumu hakkında en yeni güncel bilgiler paylaşıyor.

Tülay Erkan

Aile bireylerinin sağlık durumlarının yakinen takip edildiği ve tedavi işlemlerinin devam ettiği belirtilirken Gülümser İşçi, küçük çocukları Eleysa ve Uhud'un tedavilerinin devam ettiği bilgisini paylaştı.

Gülümser İşçi son yaptığı paylaşımda ise Tülay Yerlikaya'nın büyük kızı Tuana'nın yoğun bakıma alındığı söylentilerine ateş püskürdü. İşçi yaptığı açıklamada, 'Lütfen saçma sapan söylentiler yaymayın. Bu söylentilerin aslı astarı yok.

Kimse yoğun bakımda değil. Şu anda iyileşme aşamasındalar. Yakın zamanda Tülay zaten ses verecektir' dedi. Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten İşçi, şu anda iyileşme süreci içerisinde olduklarını, durumlarının iyiye gittiğini ifade etti.

İLGİLİ HABERLER