Karadut Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Yeni ATV Dizisi

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanan Karadut dizisi konusu itibarıyla dikkat çekiyor. Fragmanı yayınlanan dizinin konusu için işte detaylar…

ATV yeni dizisi Karadut, Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğinde çekiyor. Senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı bu dizide ünlü isimler bulunuyor. 

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız’ın başrolü paylaştığı dizide güçlü bir kadın karakterinin yaşadığı zorluklar ve aile bağı konu ediliyor. Peki Karadut konusu nedir, neyi anlatıyor

ATV Karadut Dizisinin Konusu Nedir? 

Zuhal (İrem Helvacıoğlu), genç yaşlarda kaybettiği annesi üzerine aile ortamında adeta annesinin yerini doldurmaktadır. Kız kardeşlerini büyüten, babasıyla ilgilenen Zuhal adeta babasının sözünden çıkmaz. Evde pasif, saçını süpürge eden bir karakterdedir. 

Fakat tüm bu zorlukların karşısında kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal, toplum arasında güçlü, bağımsız ve özgür bir kadın olarak bilinir. 

Dış hayata karşı oluşturduğu persona tamamen farklıdır. Zuhal bunca karmaşa içerisinde babasına söz vermiştir: Ailesi için evinde bir ev hanımı olacak ve herkesin ihtiyacını giderecektir. Annesinin eksikliğini hissettirmeyecektir.

İLGİLİ HABERLER