İstismar İddiası Üzerine Yayınlanan Görüntüdeki Gerçek Farklı Çıktı

Sosyal medya hesaplarında, yaşlı bir adamın küçük bir kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla servis edilen görüntü hakkında Şanlıurfa Valiliği açıklama yaptı. İşte detaylar...

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Direkli Mahallesi'nde kaydedilen ve sosyal medyada "Çocuğu istismar ediyor" başlığıyla paylaşılan görüntü, büyük tepki topladı. 

Sosyal medya hesaplarında, yaşlı bir adamın küçük bir kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla servis edilen görüntü hakkında Şanlıurfa Valiliği açıklama yaptı. 

Valilik, 4 Ağustos 2024 tarihinde bazı sosyal medya platformlarında yer alan görüntülerle ilgili olarak "Şanlıurfa'da bir çocuğa cinsel tacizde bulunulduğu" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Açıklamaya göre, 3 Ağustos 2024 tarihinde sekiz yaşındaki çocuğunu ishal şikayetiyle hastaneye getiren babanın, hastane tedavisinin ardından çocuğun bezini yol kenarında değiştirdiği belirtildi. 

Valilik, yapılan araştırmalar ve çocuğun beyanı doğrultusunda herhangi bir taciz olayının gerçekleşmediğini ve çocuğun sağlık muayenesinde olumsuz bir durum tespit edilmediğini açıkladı. 

Valilik, çocuğun babasının serbest bırakıldığını ve iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

İLGİLİ HABERLER