İşte Merakla Beklenen ŞOK Kataloğu Yayımlandı! Kamp Ürünleri Fiyatlarıyla Dikkat Çekti!

Marketlerin kataloglarına yaz geldi. İşte merakla beklenen ŞOK Kataloğu yayınlandı! Kamp ürünleri fiyatlarıyla dikkat çekti!

21 Mayıs’a kadar geçerli olacak çeşit çeşit indirimli ürünler getiriliyor. İşte merakla beklenen ŞOK kataloğu yayınlandı! Özellikle kamp ürünleri fiyatlarıyla dikkat çekti. Bunlar arasında pijama takımından, vantilatöre, terliklerden çorap çeşitlerine, sofra tahtasından çok amaçlı masalara pek çok aktüel ürün bulunuyor.

Deterjan, temizlik ürünleri, peçete ve bebek bezlerinde de oldukça indirimli ürünler geliyor. Kaçırılmayacak bu fırsat ürünlerini en yakın ŞOK markete giderek temin edebilirsiniz.

İşte Merakla Beklenen ŞOK Kataloğu Yayımlandı! 

En çok dikkat çeken ve yazın gelmesiyle talep görülen kamp malzemeleri ise müşterilerin merakla bekledikleri ürünler arasında. Birbirinden farklı ürünler en uygun fiyata bu markette 21 Mayıs’a kadar satışta olacak. İşte o ürünlerin detayları.

  • Kamp sandalyesi çeşitleri 249 TL ile 549 TL arasında farklılık gösterirken her keseye uygun ürünlerin olduğu görülüyor.
  • Katlanır büyük kamp masası 1.199 TL’den satışa sunulurken, katlanır küçük kamp masası 649 TL’ye ŞOK marketlere geliyor.
  • Kamp malzemeleri arasında en önemli ihtiyaçlardan olan 3’lü tencere seti ise sadece 899 TL’ye satışa sunuluyor. Olmazsa olmaz ürünlerden olan bu tencere setini asla kaçırmayın!
  • Yemek yapmak için gerekli olan malzemelerden biri olan ocak ise çantalı olarak geliyor ve sadece 799 TL’ye geliyor.
  • Yazın gelmesiyle sıcak havalarda gıdaları korumak ve soğukluğunu muhafaza etmek için termos piknik çantası 129 TL’den satışa sunuluyor. Onun dışında litrelik termoslara da göz gezdirebilirsiniz.

Birbirinden farklı ürünler ve fiyatlarla siz değerli satıcılara sunuluyor! İhtiyaçlarınızı uygun fiyata temin edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER