İş Aramaya Giderken 15 Köpeğin Saldırısına Uğradı! Kaldırıldığı Hastaneden Acı Haber Geldi!

İstanbul Fatih’te iş aramak için yola çıkan Ayhan Özçelik ismindeki adam 15 köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. İşte, o olayın detayları.

Bugün İstanbul Fatih’te korkunç bir olay gerçekleşti: Ayhan Özçelik ismindeki 40 yaşındaki adam iş aramak için geçmek zorunda olduğu bir arazide 15 adet köpeğin saldırısına uğradı. Olay yerinde köpek saldırısı olayına şahit olan belediye çalışanları köpekleri kovalayarak ambulansı çağırdı. İşte, detaylar.

Ayhan Özçelik Hastaneye Kaldırıldı Fakat Kurtarılamadı

Sadece iş aramak için geçmek zorunda olduğu boş arazide başıboş gezen 15 köpeğin saldırısına uğrayan Özçelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Köpek Saldırısı

Özçelik’in Yakınları Hayvan Haklarını Savunanlara İsyan Etti

Hayvan haklarının büyük bir heyecan ile savunulduğu bugünlerde İstanbul Fatih’ten çok acı bir olayın haberi geldi. Ayhan Özçelik’in yakınları, sokak hayvanlarını savunan kişi ve kurumlara adeta isyan etti:

"Belediye çalışanları bizi aradı. Bir yakınınızı burada köpekler parçaladı dediler. Hastaneye kaldırmış sağlık görevlileri yakınımızı. 15 tane köpek paramparça etmiş çocuğu. Kendisi yoğun bakımdaydı ama vefat etti. Boynunu paramparça etmiş köpekler, sol tarafında yara vardı. Boğazını ısırıp kopartmış köpekler. Sokak hayvanlarını destekleyenleri ben buradan alkışlıyorum. 15 tane sokak köpeği iş arayan adamı parçaladılar. Biz bile işe giderken bize saldırıyor sokak köpekleri. Aynı yerde benim 8 yaşındaki kızıma da köpekler saldırmaya çalıştı"

 

İLGİLİ HABERLER