iPhone 15 Pro Max Özellikleri Neler, Gerçekten İyi mi? İşte, Özellikleri ve iPhone 15 Pro Max Fiyatı

Apple denildiğinde akla ilk gelen modellerden birisi iPhone 15 Pro Max olmaktadır. iPhone 15 Pro Max alınmalı mı alınmamalı mı? Gelin önce özelliklerine göz atalım.

Milyonlarca kişi tarafından alınan iPhone 15 Pro Max günümüzde hala alınmaya değer mi? Yoksa başka modellere mi göz atılmalı? Aslında iPhone 15 Pro Max özellikleri incelenirse daha kolay karar verebilirsiniz. 

6.7 inç ekran boyutu olan telefonda OLED ekran kullanılıyor. 1290x2796 piksel çözünürlüğü olan ekranın 120Hz yenileme hızı konuşuluyor. 6 çekirdekli olan cihazın aynı zamanda 8 GB RAM ile öne çıkıyor ve tam 256 GB depolama alanı bulunuyor. 

Tabi modeline göre depolama alanı artabiliyor. iOS 17 yüklü gelen cihazın iOS 18 güncellemesi alması mümkün görülüyor. Ortalama iPhone 15 Pro Max fiyatı ise 82.300 TL olarak biliniyor. 

iPhone 15 Pro Max Alınmalı mı? 

Kurun yükselmesinden sonra iPhone telefon ücretleri de ciddi oranda arttı. Apple’ın son cihazından olması iPhone 15 Pro Max’i değerli kılıyor. Ancak bu denli bütçeniz yoksa farklı modellere göz atmanız daha uygun olabilir. Aynı şekilde iPhone 16 da çıkacağı için bütçeyi buraya ayırabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER