İnstagram Geri Açılacak mı? BTK Kararı 2024 İnstagram Ne Zaman Açılacak? Peki İnstagram Bugün Düzelecek mi? İşte 6 Ağustos Son Dakika Gelişmesi

Instagram'a erişim sorunu için BTK'dan son gelişme! Peki, İnstagram geri açılacak mı? İnstagram ne zaman açılacak? ve İnstagram bugün düzelecek mi? merak edillip araştırılan sorularınıza yanıtlar güncel son dakika olarak detayımızda yer almakta. İşte BTK Son kararı...

Kullanıcılar tarafından merak edilenler, İnstagram geri açılacak mı? İnstagram ne zaman açılacak? İnstagram açıldı mı? İnstagram Bugün Düzelecek mi? gibi araştırılan soruların cevaplarını detaylarımızda açıkladık. Peki İnstagram geri açılacak mı? İşte detaylar…

İnstagram Geri Açılacak mı?

Son Dakika Haber: İnstagram Ne Zaman Açılacak?

Instagram'ın erişim engelinin yeniden açılacağı tarihe dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yetkililer ise bu durumun Instagram'ın sahibi Meta'nın tavrına bağlıyor ama ne düşündüğü daha belli olmadı.

Katalog suçlar kapsamında yer alan çocuklara yönelik cinsel istismar, intihara teşvik ve Atatürk'e hakaret gibi içeriklerin kaldırılmasının zor olduğu belirtiliyor.

İnstagram Bugün Düzelecek mi?

Sosyal medyanın en büyük devi olan İnstagram 2 Ağustos Cuma günü BTK kararı ile erişim engeli koyuldu ama İnstagram bugün düzelecek mi? ne zaman düzeleceği hakkında açıklamaları henüz yapılmadı her an yeni bir karar alınırsa İnstagram bugün den düzelir. 

Son görüşmelerde İyi sonuçlara gidiyoruz.

Çok kısa bir zamanda İnstagram tekrar açılacaktır. Now Tv haber'i takip ediniz.

İnstagram Açılacak mı

İnstagram da son gelişme ise son dakika verilen BTK kararını 6 Ağustos 2024 tarihinde verebilir. 

İnstagram'ın erişim engelini kaldırılabilinir ama son kararını BTK yetkilileri verecek. Yetkililerle tekrar görüşmeler sağlandı ama bu sefer sonuçlar iç açıçı olarak sonuçlandı.

İnstagram Neden Kapatıldı? 2024 02 Ağustos Cuma

BTK tarafından yapılan açıklamada 'Instagram'ın katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldığı' ifade edildi. Türkiye için verilen emirlere ve kanunlara uymadığı için 2 Ağustos Cuma akşamı yayın erişimi kapatıldı.

Peki, İnstagram'ın kapanması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

İLGİLİ HABERLER