Hasan Can Kaya'nın Eski Sevgilisi Sultan San Bir Haftada Evlendi!

Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi olan Sultan San nikah masasına oturdu. Bir süre içerisinde ilişkileri olan San aynı hafta içerisinde evlendi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya ile yaşadığı uzun süreli ilişkisiyle tanınan Yönetmen Sultan San dünya evine girdi. Aynı hafta içinde hem nişan, hem kına hem de düğün yapan San'ı Güldür Güldür Show ekibi de bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Konuşanlar programlarıyla büyük bir hayran kitlesine kavuşan Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi olan Sultan San, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile nikah masasına birlikte oturdu.

Güldür Güldür Show Ekibi Düğündeydi

Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov adlı komedi programlarında yönetmen ve yönetmen yardımcısı olarak görev yapan Sultan San, aynı hafta içinde nişan, kına ve düğün yapmasıyla adından sıkça söz ettirmişti.

Hasan Can Kaya Eski Sevgilisi Sultan San İsteme

Dün bir kır düğünüyle dünya evine giren San, gelinlik olarak dantel desenli bir gelinlik giydi. 

Çok sayıda projede yer alan San'ı Güldür Güldür'ün oyuncuları Onur Buldu, Alper Kul, Aylin Kontante, ve Uğur Bilgin gibi isimler de bu mutlu gününde olan çiftleri yalnız bırakmadılar.

Sultan San, nişan, kına ve düğün merasiminden fotoğrafları takipçileri ile paylaşmayı da ihmal etmedi.

Hasan Can Kaya ve Sultan San Nişan

Hasan Can Kaya ile İş İlişkisi Sürüyor

Hasan Can Kaya ve Sultan San 2,5 yıllık ilişkilerini 2021 yılında sonlandırmıştı. O dönem sonlanan ilişkisi ile ilgili konuşan ünlü komedyen, " Karşılıklı alınan bir karar. Arka planda özel bir sebep yok. İş ilişkimiz daha önce olduğu gibi devam edecektir" dedi.

Hasan Can Kaya ve Sultan San Evlilik
Hasan Can Kaya ve Sultan San Güldür Güldür Show Ekibi
İLGİLİ HABERLER