Gizli Bahçe Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? NOW TV Dizisi

NOW TV yeni dizisi Gizli Bahçe ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu kadrosuna sahip olan Gizli Bahçe konusu ve oyuncuları hakkında işte detaylar…

Gizli Bahçe, NOW TV’de Eylül en geç Ekim ayında yayınlanması beklenen bir dizi oluyor. Bahsi geçen dizi etkili kadrosu ve kendine has senaryosuyla dikkat çekiyor. Ünlü kadrosunun sevilen oyunculardan oluşması şimdiden bir takipçi kitlesine sahip olmasına neden oldu. 

Yeni sezonun başlamasıyla tahmin edeceğiniz üzere Gizli Bahçe konusu da araştırılmaya başlandı. Dizinin yeni fragmanlarının ve çekimlerinin ortaya çıkması hakkında konuşulanları arttırıyor. 

Peki Gizli Bahçe konusu nedir, neyi anlatıyor? NOW TV Gizli Bahçe oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Gelin birlikte bu konuya göz atalım. 

Gizli Bahçe Konusu Ne? Neyi Anlatıyor? 

gizli-bahce-konusu-nedir-neyi-anlatiyor-now-tv-dizisi

NOW TV resmi sitesi başta olmak üzere birçok yerde henüz dizinin konusunda dair detaylar ayrıntılı paylaşılmıyor. Temel konu başlıkları ve isimler üzerinde bazı tahminlerimiz bulunuyor. Detaylı konu için dizinin ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Bilinene göre Gizli Bahçe başrol oyuncuları arasında Murat Yıldırım ve Ebru Şahin bulunuyor. Murat Yıldızım dizi de ünlü bir mimar olan Demir’i canlandırıyor. Abisini bir kaza sonucu kaybettikten yıllar sonra Demir, aslında bir yeğeninin olduğunu öğreniyor. 

Yeğenini aramak ve abisinden geriye kalan tek kişi olarak sahip çıkmak için elinden geleni yapıyor. Bu sırada yeğenini annesi Nazlı ile karşı karşıya geliyor. Nazlı ve oğlu Memo bir hayat sürerken amca Demir Akçınar gizliden gizliye onları takibe alıyor. 

Memo’yu almak için resmen bir savaş başlatan Demir, akıl almadık yollara girişir. Araştırmalarına göre Nazlı’nın çalıştığı meslek hoşuna gitmez ve Memo’nun bu ortamda büyümesine imkân yoktur. Halbuki Nazlı; bilinmeyen büyük bir sır içerisindedir ve durum hiç de görüldüğü gibi değildir. 

NOW TV Gizli Bahçe Oyuncuları Kim? 

Dizinin bir bölümü Fas’ta bir bölümü ise Kuzey Kıbrıs’ta çekildi. Yeni bölümlerin İstanbul’da geçmesi bekleniyor. İzleyiciler mekan kadar oyuncularıyla da ilgileniyor. Peki Gizli Bahçe oyuncuları arasında kimler var dersiniz? 

gizli-bahce-konusu-nedir-neyi-anlatiyor-now-tv-dizisi

İşte, oyuncu kadrosu: 

  • Murat Yıldırım 
  • Ebru Şahin 
  • Ezgi Eyüboğlu 
  • Kerem Özdoğan 
  • Çağdaş Onur Öztürk 
  • Burcu Türünz 
  • Gülin İyigün 
  • Hakkı Ergök 
  • Cemil Büyükdöğerli 
  • Paymir Boyraz 
gizli-bahce-konusu-nedir-neyi-anlatiyor-now-tv-dizisi

Yeni Dizi Gizli Bahçe Ne Zaman Başlıyor, Saat Kaçta? 

Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve ‘Çok Yakında’ etiketiyle sunuldu. Aslında Eylül ayında yayına girmesi beklenen dizi izleyicileri biraz bekletmişe benziyor. Planlamalara göre Eylül ayında yayın hayatına başlaması bekleniyordu. 

Neredeyse Eylül’ün bitmesine günler kalmışken dizinin Ekim ayında yayına başlaması gündeme geldi. Kanal tarafından resmi bir açıklama gelmemekle birlikte fragmanlarda net bir tarih de duyurulmuş değil. Bu yüzden gelecek günlerde yayına girip girmeyeceğini beklemek gerekiyor. 

Gizli Bahçe Fragman İzle 

Daha önce diziyle karşılaşmadıysanız fragmanını izlemek isteyebilirsiniz. NOW TV ya da dizinin kendi Youtube kanalı aracılığıyla fragmana ulaşabilirsiniz. 

Drama türünde yayına giren bu filmin yapımcılığını TMC Film üstleniyor. Erol Avcı tarafından yapımcılık yapılıyorken yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor. 

Senaryosu Emre Özdür & Hazar Kozice tarafından ele alınan dizi büyük bir merak duygusuyla bekleniyor. 

Gizli Bahçe Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Fragmanda yer alan görüntüler izleyicilerin ciddi anlamda dikkatini çekiyor. Çünkü sahnelerin güzelliğiyle mekanlar merak ediliyor. Gizli Bahçe dizisinin ilk bölümler Kuzey Kıbrıs ve Fas’ta çekildi. Kalan bölümlerin çekimleri ise İstanbul’da devam ediyor. 

Dram Dizisi Gizli Bahçe Hangi Kanalda Yayınlanacak? 

Daha önce de değinildiği üzere Gizli Bahçe dizisi NOW TV’de ekranlara geliyor. Kanalı belli olsa da dizinin hangi tarihte yayına başlayacağı belirsizliğini sürdürüyor. 

Hafta içi ya da hafta sonu olmak üzere haftada sadece bir kere ekrana çıkması bekleniyor. Yayın saati diğer dizilerde olduğu gibi 20.00 itibarıyla olacak.

İLGİLİ HABERLER