Gelinim Mutfakta Eski Sunucusu Nursel Ergin'in Yeni İmajı Sevenlerini Çok Şaşırttı

Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, bakın yeni imajı nasıl olmuş görenler çok şaşırdı gündeme bomba gibi oturdu. Peki Nursel Ergin'in bu yeni imajını siz nasıl buldunuz işte ayrıntılar.

Kana D'nin ünlü güzel sunucusu Nursel Ergin Kanal D'de "Gelinim Mutfakta" programını uzun yıllardır sunarken biranda ayrılma kararıyla gündeme oturdu. Bu ayrılışın sonunda kendine öyle bir imaj yaptı ki görenleri şaşırttı.

Nursel Ergin Gelinim Mutfakta programından ayrılınca yerine Gelinim Mutfakta ya yeni sunucusu yine kendi gibi güzel "Aslı Hünel" geldi.

Nursel Ergin'in uzun saçları gitti kısacık saçları geldi. Sosyal medyasında paylaştığı yeni imajıyla sevenleri hem şaşırttı, hem de kendine hayran bıraktı çok şık cool görünen fotoğrafı gündeme bomba gibi oturdu.

Nursel Ergin Yeni İmajı Bikinili Resmiyle

Tabi bazı yorumlar da keşke kesmeseydiniz uzun saç size çok yakışıyordu diyenler de oldu ama genel anlamda kısa saçları çok beğeni topladı. Peki sizler nasıl buldunuz yorumlarda belirtiniz. haberlercanli.com ekibi olarak bizlerde çok beğendik. Değişim bazen hepimize iyi gelebilir deyip haberimizi sonlandırıyoruz.

Nursel Ergin Yeni Kısa Saç İmajı
İLGİLİ HABERLER