Farmasi Giriş Nasıl Yapılır? Farmasi İsrail Malı mı?

Organik yapıdaki kozmetik ürünleri ile öne çıkan marka Farmasi giriş nasıl yapılır? Peki, Farmasi İsrail malı mı? Yeni satış danışmanı olmak ve Farmasi girişimcisi olmak isteyenler ne yapmalı?

Dünyanın dört bir noktasında temsilcileri bulunan Farmasi giriş nasıl yapılır? Farmasi İsrail malı mıdır?  Peki, siz de bir Farmasi temsilcisi olmak istiyorsanız ne yapmalısınız? 

Tüm bu soruların cevabı Farmasi Türkiye resmi web adresinde yer alıyor. Siteye giriş yaptıktan sora temsilci kaydınızı yapmalı ve katalog üzerinden satış yapmaya başlamalısınız.

Farmasi Girişi Nasıl Yapılır?

Siz de bir Farmasi temsilcisi olmak ve e gelir kazanmak istiyorsanız, Farmasi web sayfasına girdikten sonra şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Sitenin sağ üst kısımdan
  • Yeni hesap oluştur butonuna basınız. 
  • Karşınıza gelen formu eksiksiz doldurduktan sonra onay için gönderiniz. 
  • Mailinize bir onay mesajı gelecek. Buradaki bilgileri kullanarak giriş işlemi yapabilirsiniz.

Farmasi Ürünleri İsrail Malı mı? 

Farmasi, Biota Laboratories İsmindeki Türk kozmetik üretici firması tarafından oluşturulmuş bir markadır. Yani, Farmasi İsrail malı değildir. Farmasi, 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından kurulmuş ve bugüne kadar İsrail ile herhangi bir iş ortaklığı oluşturulmamıştır. 

Now TV Haber ekibi olarak sizlere İsrail malı olmayan ürünler listesini daha önceden hazırlamıştık. Siz de kategori kategori İsrail malı olmayan ürünler listemizi inceleyebilirsiniz. 
 

İLGİLİ HABERLER